(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ Planmeca ProModel™ -palveluiden vientimyyntiin
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsimme vahvan kasvumme tueksi organisaatioomme aktiivista ja oma-aloitteista ratkaisumyynnin
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Lääketiede kehittyy kiihtyvällä vauhdilla kohti potilaskohtaista hoitoa. Lääketieteen ja korkean teknologian yhdistävät sovellukset mahdollistavat kokonaisvaltaisen sekä turvallisemman ja nopeamman potilaan hoidon. Planmeca ProModel™ -palvelu on vaativien kirurgisten toimenpiteiden potilaskohtaista 3D-suunnittelua. Kirurgiset leikkaukset suoritetaan preoperatiivisen virtuaalisuunnitelman mukaan ja potilaalle tuotetut yksilölliset implantit sekä leikkausohjaimet toteuttavat yksilöllisen hoidon. Palvelu tarjoaa sairaaloille kustannustehokkaan potilaan hoidon sekä potilaalle esteettisemmän lopputuloksen.

Myyntipäällikkönä vastuullasi on ProModel-asiantuntijapalvelun myynti kansainvälisessä korkean teknologian ja lääketieteen ytimessä. Uusasiakashankinnan, myyntikanavakehityksen ja asiakassuhteiden ylläpidon ohella osallistut myös näyttelyihin, asiakastilaisuuksiin ja koulutuksiin. Tavoitteena on asiakaskunnan laajentaminen Suomen lisäksi Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Asiakkaitamme ovat pääosin julkisen terveydenhuollon toimijat, kuten sairaalat.

Tehtävässä vaaditaan:

* ymmärrystä asiantuntijapalveluliiketoiminnasta ja ratkaisumyynnistä medikaalialalla
* kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä, mielellään kansainvälisellä tasolla
* aitoa kiinnostusta myyntiin, asiakassuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen ymmärtäen asiakkaan tarpeita ja rakentaen niistä innovatiivisia kokonaisratkaisuja
* hyvän suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa
* luontevia esiintymis- ja viestintätaitoja

Yrittäjähenkisenä kannat itsenäisesti vastuuta työkenttäsi myynti- ja markkinointitoimenpiteistä, sekä myyntiä tukevasta materiaalista. Myös kiinnostus myynnin prosessien kehittämiseen on arvokasta, tärkeintä on kuitenkin oppimishaluinen asenne. Työ edellyttää matkustusvalmiutta, joustavuutta työajoissa, sekä ajokorttia.

Tarjoamme:

* vakituisen työsuhteen terveysteknologian huipulla kasvavassa ja vakavaraisessa perheyrityksessä
* hyvän perehdytyksen monipuoliseen työtehtävään, sekä tuen tiimin muilta ammattilaisilta
* mahdollisuuden kehittää korkean teknologian laitteiden ja lääketieteen osaamistasi
* ponnahduslaudan edetä uralla yhdessä alansa johtavista yrityksistä maailmassa

Lähetä hakemuksesi ma 12.2.2018 mennessä rekrytointikumppanimme www.badenochandclark.fi -sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Mika Palmio 0400 53 55 53.
Hae heti, haastattelemme jo hakuaikana!

Badenoch & Clark on kansainvälinen rekrytointi- ja suorahakuyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Adecco Groupiin kuuluvan yrityksen ydinajatuksena on turvata sekä hakijoiden, että rekrytoivien yritysten menestys myös tulevaisuudessa. Tähän päästään tarjoamalla työnhakijoille heidän motivaatiota, osaamistaan ja kykyjään erinomaisesti vastaavia tehtäviä.