(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö pienyritysasiakkuuksiin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme myyntipäällikköä pienyritysasiakkuuksiin

Oletko rohkea ja ennakkoluulottoman asenteen omaava myyntipersoona? Oletko valmis mukautumaan asiakkaan tarve edellä? Varman yksi strateginen painopiste on pienissä ja kasvavissa yrityksissä. Haemme nyt lisää myyntivoimaa vastaamaan Varman pienyritysmarkkinan menestymisestä. Myynnin lisäksi vastuualueeseen kuuluu asiakkuudenhoito.

Osastomme tekemistä kuvaa reipas ja asiakaslähtöinen, uudenlainen tekeminen. Seuraamme vahvasti markkinoita ja olemme valmiita reagoimaan nopeasti asiakastarpeiden ja -käyttäytymisen muutokseen. Suoran myyntityön lisäksi vastaamme osastolla Varman myyntikumppanuuksista ja -kanavista. Myyntipäällikön tehtävässä saat vastuullesi myös kumppanuuksien kehittämistä ja hoitoa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • näyttöjä onnistuneesta myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta
  • kokemusta työskentelystä pk-yritysten parissa tai omaa yrittäjäkokemusta
  • vahvaa motivaatiota perehtyä pien- ja kasvuyritysmarkkinaan
  • kykyä nähdä sosiaalisen median, analytiikan ja aktiivisen myyntityön yhdistämisen edut
  • ymmärrystä eri myyntikanavista ja niiden johtamisesta
  • näkemystä sähköisten kanavien sekä teknologian hyödyntämisen mahdollisuuksista pienyritysten kanssa
  • taitoa ja tahtoa rakentaa yhteistä onnistumista, osaamista ja työn iloa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Varman menestymiseen strategisella painopistealueella. Yhdessä tiimin kanssa vahvistat Varman markkina-asemaa pien- ja kasvuyritysten kumppanina. Perehdytämme sinut hyvin toimialaan, joten aiempi kokemus työeläkealasta ei ole välttämätöntä. Huolehdimme myös jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestäsi. Tehtävä on vakituinen. Sparraavan ja motivoituneen tiimin kanssa työpäivistäsi ei tule puuttumaan iloa ja intohimoa. Töihin tullessasi sinua odottaa motivoitunut, energinen osasto, jossa ei huumori lopu kesken.

Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää esimiestyötä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa pienyritysasiakkuuksista vastaava johtaja Ilari Abdeen, p. 040 519 7678  ke 4.9. klo 8-9 ja ma 9.9. klo 15-16

 

Hakeminen

Tehtävä pyritään täyttämään nopeasti, joten hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019. Voimme edetä haastatteluissa ja paikan täyttämisessä myös ennen hakuajan umpeutumista. Kutsumme sopivat ehdokkaat ensin videohaastatteluun.