(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ PALVELUMYYNTIIN
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme RTK Palvelu Oy:lle aktiivista ja tuloshakuista 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ palvelumyyntiin pääkaupunkiseudulle.

Oletko valmis soittamaan itsellesi tapaamisia? Osaatko kysyä kysymyksiä ja tärkeimpänä, osaatko kuunnella asiakkaan vastauksia? Tärkeimpänä, ymmärrätkö mikä ero on palvelutuotteen ominaisuuksilla ja sen hyödyillä asiakkaalle? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme Myyntipäällikkö.

Tehtävässäsi kontaktoit aktiivisesti alueesi potentiaalisia asiakkuuksia, tavoitteenasi löytää heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja eri kiinteistöpalveluista. Työssäsi tapaat pääsääntöisesti PK-yritysten päättäjiä. Annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja vastavuoroisesti odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi.

Kokemus alalta ei ole tärkein asia, kunhan asenteesi on oikea. Sinulla tulee olla halu oppia uutta ja kehittää itseäsi. Sinulla tulee olla vahvat näytöt onnistuneesta B-2-B myynnistä. Toivomme myös hyvää englanninkielen taitoa.

Jos tunnistit itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, soita niin kerron mielelläni lisää: Mika Väätäinen / 044 235 8861 tai mika.vaatainen@rtkpalvelu.fi

Jos olet ajatellut muutosta työelämääsi, tässä voi olla tilaisuutesi - ole ennakkoluuloton ja laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!