(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö - Pälkäne
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
LapWall Oy on vuonna 2011 perustettu elementtirakentamiseen erikoistunut yritys, joka on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansiosta kasvanut nopeasti Itämeren alueen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi. Ammattimainen myynti ja myyntityökalut, nykyaikainen 3D -suunnittelu ja elementointi, pitkälle automatisoidut tehdastuotannot, tehokas ja nopea asennus, sekä kuivaketjun laadukas hallinta. Näistä aineksista on puuelementoinnin suunnannäyttäjäyritys tehty. Lisätietoja www.lapwall.fi
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaamme LapWall Oy:n kanssa Myyntipäällikköä luotsaamaan heidän elementtiliiketoiminnan myyntitiimiä. Rekrytoidut suoraan asiakasyritykseemme ja tarjolla on vakituinen työpaikka Pirkanmaan upeiden järvimaisemien sydämessä Pälkäneellä.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet toimimaan elementtiliiketoiminnan avainroolissa ottaen kokonaisvastuun elementtimyynnistä ja myyntitiimin toiminnasta. Työpäiväsi ovat vaihtelevia pitäen sisällään niin myynti- kuin myös johtamis- ja kehitystyötä. Työnkuvasi pitää sisällään seuraavanlaisia vastuualueita:
  • Suunnittelet, ohjaatja kehität elementtiliiketoiminnan myyntiä
  • Sparraat ja tuetmyyntitiimiäsi, vastaat myyntihenkilöstön resursoinnista ja myyntitoimintojenjärjestämisestä
  • Osallistutvuosittaisen myyntibudjetin laadintaan ja seurantaan sekä tuotteidenhinnoittelupäätöksentekoon
  • Vastaat itsenäisestiprojektien kohdekohtaisesta budjetoinnista ja kannattavuuslaskennasta
  • Osallistutaktiivisella otteella elementtiliiketoiminnan myynti- jatarjoslaskentaprosessien kehittämiseen
  • Ylläpidät ja kehitätasiakassuhteita
  • Verkostoidutaktiivisesti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa

Toivomme sinulta

EtsimmeMyyntipäällikön tehtävään rakennusteknisellä ymmärryksellä varustettua ja hyvätjohtamistaidot omaavaa henkilöä, joka viihtyy myynti- ja tulosvastuullistenesimiestehtävien parissa. Kykenet hahmottamaan ja analysoimaan laajojakokonaisuuksia sekä näkemään asioiden syy-seuraussuhteita liiketoiminnallisestanäkökulmasta. Työskentelet suunnitelmallisesti ja pyrit ennakoivaan ajatteluun pitäen päivittäisessä toiminnassasi mielessä pitkän tähtäimen tavoitteet.
Sinulla on kentiesrakennusalan koulutustausta tai olet kerryttänyt muuta kautta tietotaitoarakennustekniikasta ja olet perillä rakennusmääräyksistä. Olet mahdollisesti jokuullut lyhenteistä YSE 1998 ja RYHT tai olet halukas ottamaan niistä selvää, sillä tulet tarvitseman niitä työssäsi.Erityisesti kaikki puurakentamiseen liittyvä tietotaito ja tuntemus katsotaan isoksieduksi.
Tässä tehtävässähyvät viestintä- ja yhteistyötaidot ovat tarpeen, sillä kollegoidesi lisäksikohtaat ja tapaat päivittäin niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin myös muitasidosryhmiä. Tulet tarvitsemaan työssäsi myös esiintymis- ja neuvottelutaitojasekä tietoteknistä osaamista. Entä olisiko sinulla heittää pakettiin mukaanvielä ripaus innovatiivista ajattelua ja kehitysorientaatiota?

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme LapWallOy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakaasti kasvavan jakehitysorientoituneen yrityksen palveluksessa. Kilpailukykyinen konsepti,laadukas ja kattava tuotevalikoima, tehokkaat ja modernit myyntityökalut sekälaaja yhteistyöverkostomme luovat loistavat puitteet työlle. Työsuhde solmitaanheti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissatoiveitasi kuunnellen.
Käy kurkkaamassatulevien kollegoidesi mietteitä LapWallista työnantajana: https://www.lapwall.fi/kokemuksia/lapwall-tyopaikkana/

Hakeminen

Kiinnostutko?Olisimme innokkaita kuulemaan sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetähakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessakaislanet.eilakaisla.fi 

Mikäli sinulleheräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, voit olla yhteydessäEilakaislan henkilöstökonsulttiin Eveliina Peltoniemeen, puh. 030 6090 656 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16. 
Ajanjaksolla 22.7.-1.8. voit olla yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Riina Erkkilään, puh. 030 6090 652 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16.