(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö (Päijät-Murske)
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020Päijät Murske on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut kiviainesten myyntiin ja maanrakentamiseen.


Yritys on Egerstan Oy:n aputoiminimi ja samaan konserniin kuuluu myös Anstar Oy, joka erikoistunut betonirakenteiden liitososien sekä liittopalkkien suunnitteluun, myyntiin ja valmistukseen. 

HAEMME NYT MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 


Vahvistamme Päijät Murskeen osaavaa henkilökuntaa ja etsimme joukkoon motivoitunutta myyntipäällikköä Vierumäelle. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu uusien asiakassuhteiden hankkiminen ja nykyisten hoitaminen.


Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan ja halu kehittyä sekä kehittää.  


Tehtävä edellyttää kokemusta maanrakentamisesta sekä asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää joukkuehenkeä. Kiviainestenlaadunhallinnan ymmärrys on eduksi tässä tehtävässä.


Jos haluat liittyä kivenkovaan porukkaan ja kehittyvään konserniin, niin laitathan hakemuksesi tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.