(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Packaging Solutions, Etelä-Suomen alue
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Packaging Solutions -divisioona kehittää kuitupohjaisia pakkauksia ja toimii arvoketjun kaikissa vaiheissa selluntuotannosta sekä materiaalien ja pakkausten valmistuksesta aina kierrätykseen. Ratkaisujemme avulla jatkojalostajat, brändin omistajat ja jälleenmyyjät pystyvät optimoimaan suorituskykyä, alentamaan kokonaiskustannuksia ja kasvattamaan liikevaihtoa.

Tehtävänkuvaus

Etsimme nyt PK-seudulle/Etelä-Suomen alueelle myyntipäällikköä aaltopahvipohjaisten pakkausratkaisujen myyntiin.

Tärkein työtehtäväsi myyntipäällikkönä on myyntialueesi nykyisten asiakassuhteiden aktiivinen kehittäminen sekä uusien asiakassuhteiden rakentaminen. Sijaintipaikkasi on Lahdessa ja olet tiiviissä yhteistyössä kotimaan myyntiorganisaation, asiakaspalvelun ja pakkaussuunnittelun kanssa. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.

Tehtävävaatimukset

Sinulla on todennäköisesti vähintään AMK-tasoinen kaupallinen tai teknillinen tutkinto, näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Pakkausalan tuntemus on iso etu. Kansainvälisessä organisaatiossa toimiminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallinnan lisäksi myös hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän alan johtavan toimijan organisaatiossa sekä kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.arespartners.fi viimeistään 23.11.2018. Huomaathan, että huomioimme ainoastaan hakemukset, jotka ovat tulleet Arespartnersin rekrytointijärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709 532.