(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019
Tiimissämme on nyt yksi paikka avoinna  uusia haasteita kaipaavalle Myyntipäällikölle Pääkaupunkiseudulla!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva ISS Palvelut Oy:n liiketoimintayksikkö. Henkilöstömme on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta   tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Myyntipäällikön tehtävässä vastaat ISS:n sekä tytäryhtiön, Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n palveluiden myynnistä alueesi uusille potentiaalisille asiakkuuksille. Tavoitteenasi on löytää asiakkaiden   liiketoimintaa tukevia palveluratkaisuja ja auttaa asiakasta hänen liiketoiminnan pyörittämisessä. Saat vapauden työskennellä itsenäisesti   sovituissa raameissa ja tarjoamme laajan ammattiverkostomme tuen. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta liikut toki paljon myös   asiakkaissa koko pääkaupunkiseudulla.Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaikasi ajoittuvat arkisin klo. 8-17 välille, mutta toivomme joustavuutta   tarvittaessa. Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan


Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiakaslähtöisestä   myyntityöstä, positiivista tunnelmaa sekä oikeanlaista asennetta. Aikaisempi   kokemus palveluliiketoiminnasta ja ratkaisumyynnistä katsotaan eduksi.   Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja hyviä IT-taitoja.   Tarvitset tehtävässä ajokorttia sekä autoa. Eduksi katsomme soveltuvan  koulutuksen sekä alueen verkoston tuntemisen.


Etsimme Myyntipäällikköä, joka nauttii aidosti itsensä haastamisesta sekä myynnillisten tavoitteiden saavuttamisesta. Olet aktiivinen  ja omatoiminen uusasiakashankinnassa  sekä opit ymmärtämään miten palvelumme tuottavat lisäarvoa asiakkaalle. Uskomme, että hyvä tunnelma ja tekeminen johtavat erinomaiseen kaupalliseen onnistumiseen.


Työsi myötä pääset osaksi maan johtavaa kiinteistöpalveluyritystä ja sen energistä ja osaavaa myyntitiimiä. Directin myynnissä tehdään tosissaan töitä ilman turhaa jäykistelyä. Saat myytäväksesi   palveluita, joilla on kysyntää myös tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle hyvän   perehdytyksen tehtävään, myyntiä laadukkaasti tukevat materiaalit ja hiotun myyntikonseptin. Kehitämme voimakkaasti myyntiä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista asiakasratkaisujen tuottajista. Olet merkittävässä roolissa  viemässä ISS Palveluita kohti maailman parasta palveluyritystä!

Mikäli kiinnostut, täytä hakemuksesi   palkkatoivomuksineen viimeistään 18.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Head   of Sales Viktor Niskanen arkisin toimistoaikaan numerosta 050 - 4650146.


ISS Direct Suomi ja Suomen Laatutakuu   Palvelut Oy on osa maailmanlaajuista ISS-konsernia. Tuomme suuren yrityksen   osaamisen, edut ja käytännöt suoraan paikallisten yritysten palvelemiseen.   Asiakkaamme pääsevät nauttimaan siivouspalveluidemme parhaista prosesseista   ja keskitettyjen hankintojemme mahdollistamista eduista. Tuomme suuren yrityksen parhaat käytännöt suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista. www.issdirect.fi,   www.laatutakuu.fi