(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Oy Mesmec Ab
Oy Mesmec Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Haemme Mesmecille myyntipäällikköä vastaamaan elintarviketeollisuuden valmistuslaitteiden ja -järjestelmien päämiesmyynnistä. Tehtävä on vakituinen ja sitä voi hoitaa Kokkolasta tai kotikonttorilta käsin.

Mesmec on pohjoismainen elintarvike- ja prosessiteollisuuden raaka-aineiden käsittelyjärjestelmien toimittaja, joka kantaa kokonaisvastuun ratkaisun toimituksesta sekä uusiin, että vanhoihin järjestelmiin. Mesmec tunnetaan luotettavana ja haluttuna kumppanina Suomessa sekä maailmalla. Mesmecillä on merkittävä markkinaosuus järjestelmien kokonaistoimituksissa Suomessa ja niiden kysyntä on selkeässä kasvussa.

Myyntipäällikkö raportoi liiketoimintapäällikölle ja vastaa tuotteiden edustuksesta, päämiesyhteistyöstä ja agentuurimyynnistä. Hän vastaa asiakkuuksista sekä myyntiprosessin kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Myyntipäällikkö tekee myös aktiivisesti uusasiakashankintaa. Asiakkaat ovat pääosin Suomessa ja tehtävä edellyttääkin matkustusvalmiutta.

Olet hakemamme myyntipäällikkö, jos sinulla on

  • soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus

  • kokemusta elintarvikealalta/-teollisuudesta esim. tuotantoprosesseista/tekniikasta

  • tai kokemusta teknisestä/laitekantamyynnistä

  • kiinnostusta ja kykyä toimia tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa

  • hyvä suomen ja englannintaito, joita käytät luontevasti päämiesyhteistyössä.

Eduksi katsomme näytöt myyntityöstä teknisessä kentässä, vahvat yhteistyötaidot ja itseohjautuvan työtavan.

Mesmec on luotettava työnantaja, johon henkilöstö sitoutuu. Nyt Mesmec tarjoaa sinulle vahvan brändin ja laadukkaat tuotteet myynnissä onnistumiselle ja menestykselliselle asiakasyhteistyölle.

Hae tehtävää heti, haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 9-10 ja torstaisin klo 13-14.