(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Oy HIFK-Hockey Ab
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2018
Oy HIFK-Hockey Ab

Helsingin IFK on Suomen suurimpia ja perinteikkäimpiä jääkiekkoseuroja - taisteleva, punainen, kaksikielinen, stadilainen. HIFK on voittanut historiansa aikana seitsemän Suomen mestaruutta. Kotimaan Liigan lisäksi HIFK pelaa kansainvälisessä Champions Hockey Leaguessa. HIFK on kiekkoyhteisö, joka tarjoaa elämyksiä kymmenille tuhansille kannattajilleen ja palvelee omien viestintäkanaviensa kautta satojatuhansia ihmisiä viikoittain. Yhtiön kumppani- ja kannattajayhteisön konseptit edustavat urheiluviihteen kärkeä. Liikevaihto oli kaudella 2017-2018 noin 10 miljoonaa euroa ja seura työllistää 64 henkilöä.

HIFK panostaa vahvasti tulevaan ja on käynnistänyt modernin tapahtuma-areenan suunnittelun nykyisen jäähallin viereen Nordenskiöldinkadulle. Uuden kotihallin arvioidaan valmistuvan 2022.

Meillä on nyt hieno tehtävä tarjolla. Etsimme rakkaudella lajiin ja intohimolla yhteisömme ja kumppaneidemme puolesta työskentelevää

Myyntipäällikköä

Toimit tehtävässäsi avainpelaajana b-to-b -myynnissä ja kumppanuuksien kehittämisessä. Vastaat omasta myyntibudjetista ja tuloksellisesta kumppanuustoiminnasta. Työnkuvasi on monipuolinen alkaen yhteistyösopimusten hallinnoimisesta tapahtumien toteuttamiseen ja tapahtumaisännöintiin. Edistät kaikkien myyntituotteidemme kaupallista menestystä ja haet jatkuvasti uutta kumppanipotentiaalia nykyisistä ja uusista asiakkaista.

Edellytämme sinulta:

Oikeaa asennetta. Olet innovatiivinen ja rohkea uusien asiakassuhteiden luoja. Koet digitaalisen kanavan ja sosiaalisen median menestyksen mahdollistajana sekä sinulla on näyttöjä ja ideoita näiden hyödyntämisestä. Osaat hyödyntää työssäsi sujuvasti moderneja myynnin työkaluja. Nautit yhdessäolosta erilaisten ihmisten kanssa ja elämäntapasi on urheilullinen. Olet kiinnostunut jääkiekosta, sinulla on mahdollisesti jopa HIFK-sydän.

Tarjoamme sinulle:

HIFK tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä tiimissä, jossa kunnianhimoinen ja ammattimainen tekeminen, urheilu, ilo ja intohimo kohtaavat. Pääset itsenäisesti ja vastuullisesti kehittämään palveluita urheilun ja liike-elämän keskiössä.

Arvostamme

Kokemusta tapahtumamarkkinoinnista, mediatuotteiden ja -konseptien tuntemusta ja monikanavaisuuden käyttökokemusta. Haemme ennen kaikkea rohkeaa persoonaa, joka suhtautuu työhön intohimolla.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat 30.9.2018 mennessä. Reagoi nopeasti, aloitamme haastatteluja jo hakuajan aikana. Hakuprosessista vastaa Senior Executive Consultant Tiina Kansanen. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tiina.kansanen@staffpoint.fi