(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Ouluun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalaisomisteinen henkilöstöpalvelualan yritys. Olemme osa Contineo-konsernia. Konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää.

Tuotamme RTK-Henkilöstöpalvelussa yritysasiakkaillemme ytimekkäimpiä palveluja henkilöstöhankintaan liittyen erittäin laajalla toimialaspektrillä ympäri Suomea. Palvelumallimme pitää sisällään niin henkilöstövuokrauksen, joustavat rekrytoinnit ratkaisut, henkilöarvioinnit mittaamaan nykyisten ja uusien osaajien soveltuvuutta, RekryMarkkinoinnin ratkaisut sekä uusien työntekijöiden kouluttamisen RekryKoulutuksien muodossa.

Olemme asiakkaillemme helppo ja mutkaton yhteistyökumppani ja tapamme tehdä rekrytointeja inhimillisellä ja ihmistuntemukseen perustuvalla tavalla on nähty toimivana ratkaisuna alati digitalisoituvassa ajassa.

https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tietoa-meista/

Jos B2B-sektorin uusasiakashankinta, asiakkaan aito auttaminen ja vastuullinen huolenpito asiakkaasi tavoitteiden täyttämisestä kohtaa omat arvosi myyntityössä, niin jatka lukemista!

Haemme nyt omaan organisaatioomme Oulun toimipisteellemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ palveluratkaisujemme myyntiin sekä asiakassuhteiden laadukkaan kasvattamisen pariin.

Haemme tiimiimme aktiivista ja aikaansaavaa henkilöä, jolla on kykyä hypätä asiakkaan saappaisiin ja löytää ratkaisu juuri heidän henkilöstötarpeisiinsa. Etsimämme henkilö on voimakkaasti tuloshakuinen, osaa tulkita lukuja ja kykenee johtamaan omaa myyntityötään.

Myyntipäällikön roolissasi pääset hyödyntämään reilun 20 kollegasi kokemuksen, osaamisen ja tuen tavalla, jossa yksin puurtaminen jää osaltasi historiaan. Sinulla on vahvat näytöt ratkaisukeskeisestä ja menestyksekkäästä B2B-myynnistä ja arvostat mahdollisuutta päästä itse vaikuttamaan myyntiaktiviteettiesi suunnitteluun. Aikaisempi kokemuksesi henkilöstöpalvelualasta ja työlainsäädännöstä luetaan eduksesi.

Työ pitää sisällään liikkumista Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan sekä mahdollisesti myös Keski-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla, joten tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen kuukausipalkan ja kokoaikaisen työsuhteen kattavilla henkilöstöeduilla, jotka tukevat jaksamistasi myös vapaa-ajalla.

Oletko etsimämme henkilö? Jos haluat päästä mukaan huipputiimiimme osaksi kasvutarinaamme, hae tehtävää jo tänään! Lisää hakemukselle palkkatoiveesi ja CV. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja myyntipäällikön roolista antaa aluejohtaja Anne Mykrä 045 203 3790 / anne.mykra@rtkhenkilostopalvelu.fi) ma 30.11. klo 15-16, to 3.12. klo 15-16 ja to 10.12 klo 8-9 välisinä aikoina.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.