(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. 


Tiimissämme on nyt yksi paikka avoinna uusia haasteita kaipaavalle Myyntipäällikölle Ouluun.


Myyntipäällikön tehtävässä vastaat palveluidemme myynnistäalueesi uusille potentiaalisille asiakkuuksille, tavoitteenasi löytää heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja eri kiinteistöpalveluistamme.  Ylläpidät ja syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteitamme sekä ratkaiset proaktiivisesti asiakkaan arjessa eteen tulevia haasteita tarjoamiemme palveluiden avulla. Saat vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja tarjoamme laajan ammattiverkostomme tukea aina tarvittaessa. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa, mutta liikut toki paljon myös asiakkaissa Oulun seudulla. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaikasi ajoittuvat arkisin klo. 8-17 välille, mutta toivomme joustavuutta tarvittaessa. Työ alkaa 2.1.2019 tai sovitusti alku vuodesta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää  näyttöjä asiakaslähtöisestä B to B -myyntityöstä, myynnillistä otetta sekä oikeanlaista asennetta. Aikaisempi kokemus palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksi, mutta voit menestyä tehtävässä myös muun alan myyntitaustalla. Lisäksi tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja hyviä IT-taitoja. Tarvitset tehtävässä ajokorttia sekä autoa. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä alueen verkoston tuntemisen.


Etsimme Myyntipäällikköä, joka nauttii aidosti itsensä haastamisesta sekä myynnillisten tavoitteiden ylittämisestä. Olet vakuuttava esiintyjä ja viet myyntiprosessit loppuun oikomatta siitä mistä aita on matalin. Toivomme, että ymmärrät, mitä tarkoittaa lisäarvon tuottaminen asiakkaalle ja tiedät mitä ratkaisukeskeinen myynti on.


Työsi myötä pääset osaksi maan johtavaa kiinteistöpalveluyritystä ja sen energistä ja osaavaa myyntitiimiä. Meidän tiimissä tehdään tosissaan töitä ilman turhaa jäykistelyä. Saat myytäväksesi palveluita, joilla on kysyntää myös tulevaisuudessa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, myyntiä laadukkaasti tukevat materiaalit ja hiotun myyntikonseptin. Kehitämme voimakkaasti myyntiä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista asiakasratkaisujen tuottajista. Olet merkittävässä roolissa viemässä ISS Palveluita kohti maailman parasta palveluyritystä!


Mikäli kiinnostut, täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Viktor Niskanen arkisin toimistoaikaan numerosta 050 - 4650146.


ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Samalla asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista. www.issdirect.fi, www.facebook.com/issdirectsuomi/