(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Oulun Energialle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018Työn kuvaus:
 

ulun Energia Oy muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä (Oulun Sähkönmyynti Oy, Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy, Oulun Energia Urakointi Oy, Turveruukki Oy ja Huoltovoima Oy) kanssa Oulun Energia -konsernin. Oulun Energia -konsernin liikevaihto tilikaudella 1.1.-31.12.2017 oli 281,1 M€ ja liikevoitto 35 M€. Konserni työllisti keskimäärin yli 401 henkilöä.   
 
Haemme nyt Oulun Sähkönmyynti Oy:hyn myynti- ja markkinointiyksikköön myynnillistä ja energistä
 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
vastaamaan yrityksen palvelujen myynnistä kuluttaja- ja kotitalousasiakasryhmään. Kyseessä on vakituinen tehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työpiste tulee sijaitsemaan Oulun Energian päätoimistolla Kasarmintie 6.
 
Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä kuluttajatuotteiden myynnistä. Olet elementissäsi uusasiakashankinnassa ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Lisäksi kokemus eri myyntikanavista ja kumppanuuksien rakentamisesta katsotaan eduksi.
 
Erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä raudanluja tahto ja asenne edesauttavat tehtävässäsi menestymistä. Olethan myös oma-aloitteinen ja innovoiva henkilö, jota motivoi uuden kehittäminen. Tärkeää on, että osaat johtaa omaa ja tiimisi työtä. Aiempi kokemus sähköenergian sekä siihen liittyvien palvelutuotteiden, kuten aurinkosähköjärjestelmien, myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Mikäli suhtaudut intohimoisesti myynti- ja asiakaspalvelutyöhön, nautit tavoitteista, ihmisten kohtaamisesta ja olet kiinnostunut energia-alan toimintaympäristön muutoksesta, etsimme juuri sinua!
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän ”Pohjoista Voimaa” -energiapalvelujen aallonharjalla. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi rautaista ammattitaitoa omaavien kollegoiden ja kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Päivittäisessä tehtävässäsi suunnittelet ja ohjaat myyntitiimin toimintaa, osallistut itse aktiivisesti asiakashankintaan ja pääset rakentamaan uusia myyntikonsepteja ja kumppanuuksia. Tehtävässä on myös mahdollista edetä uralla. Tehtävästä maksetaan kiinteä kuukausipalkka jonka lisäksi myyntipäällikkö tulee kuulumaan konsernin bonusjärjestelmän piiriin.
 
Mikäli koet, että tämä tehtävä on kuin sinua varten, lähetä hakemuksesi ja cv:si helen.vesik@adecco.fi viimeistään 19.08.2018. Haastattelujen ensimmäinen kierros pidetään siitä seuraavalla viikolla, ja toinen kierros 30.-31.08.2018 Lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094 (ei tavoitettavissa 31.07- 08.08.2018). Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntipäällikkö


Sijainti:  Oulu


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu