(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö - Oulu
Inhouse Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Inhouse Partners on monipuolinen, keskisuuri siivous- ja toimitilapalveluiden tuottaja. Olemme valtakunnallinen toimija, toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Vaasassa, Kemissä ja Tallinnassa. Inhouse Partners on perustettu huhtikuussa 2014 ja henkilöstöä yrityksessämme on noin 600.Toiminta-ajatuksena on tuottaa kokonaisvaltaisia ja laadukkaita siivous- ja toimitilapalveluita yritys- ja yhteisöasiakkaillemme. Palveluvalikoimamme on monipuolinen ja keskisuurista toimijoista kattavin.  
Haluatko mukaan kotimaisen palveluyrityksen kasvutarinaan? Etsimme asiakkaallemme Inhouse Partners Oy:lle aktiivista ja energistä myyntipäällikköä vastaamaan Pohjois-Suomen myynnistä. Meillä Inhouse Partnersilla vallitsee tekemisen meininki ja tämä on työyhteisö, jossa tehdään tulosta ja viihdytään pitkään. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa pikaisesti – haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.
Työtehtäviisi kuuluvat uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen ja yhteistyön rakentaminen.  
Odotamme sinun olevan energinen ja myyntihenkinen tekijä, joka työskentelee aktiivisesti ja sitkeästi tavoitteisiin tähdäten. Sinulla voi olla jo näyttöä onnistumisista myyntityössä tai voit olla nuori jä nälkäinen tuleva myynnin lahjakkuus. Sinulla on aktiivinen ote työntekoon, ajattelet yrittäjänhenkisesti ja olet määrätietoinen. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja vakuutat asiakkaan ammattitaidollasi. Lisäksi osaat hahmottaa asiakkaan tarpeita sekä tarjota ratkaisuja niiden perusteella. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta. 
Miksi juuri Inhouse Partnersille? Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän sekä varman pohjapalkan ja kilpailukykyiset myyntiprovisiot. Tueksesi saat kattavan perehdytyksen palveluihin sekä ammattilaisten tiimin tuen. Pääset myymään pienen, mutta ketterän talon palveluita, joka saa kiitosta inhimillisestä, joustavasta ja ratkaisukeskeisestä palvelusta.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi