(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / Osakas Go On Turulle
Go On Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, jonka avulla kokoat yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan voittajajoukkueen. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Räätälöidyt henkilöstöratkaisumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Meillä on paikka, liity joukkueeseen!

Haemme Go On Turun yksikköömme kasvun tekijäksi aikaansaavaa MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / OSAKASTA vastaamaan koko palvelutarjontamme aktiivisesta myynnistä Varsinais-Suomen alueelle. Sopivan pelinrakentajan osuessa kohdalle tarjoamme mahdollisuutta osakkuuteen kasvavassa yrityksessä.

Tehtäväsi pääpaino on uusasiakashankinnassa, jota teet yrityksemme laajaa palveluvalikoimaamme hyödyntäen. Vastuullesi kuuluu myös asiakassuhteiden hoito. Työskentelytapasi on ratkaisulähtöinen ja pystyt tarjoamaan toimivan kokonaisuuden asiakkaan henkilöstötarpeisiin.

Edellytämme:
- kokemusta B to B –myynnistä
- kokonaisuudenhallintataitoja
- erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- liikkuvasta työstä nauttimista
- aktiivisuutta ja aloitekykyä
- vastuullisuutta ja kehityshalua

Arvostamme kokemusta B to B–myynnistä ja näyttöä tuloksellisen myyntityön tekemisestä sekä kokemusta henkilöstöpalvelualasta. Odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, aktiivista työskentelytyyliä ja laatutietoista asiakaspalveluotetta. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan sekä Varsinais-Suomen yrityselämään. Onnistumistasi tukevat vahvat palvelukonseptimme, monipuolinen koulutuksemme sekä osaava henkilöstö. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Oletko etsimämme vahvistus Go On Turun joukkueeseen? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen www.go-on.fi-sivujemme kautta ja olet mukana hakuprosessissa! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Turun yrittäjä/yksikönjohtaja Pasi Johansson, 050 468 4612, pasi.johansson@go-on.fi