(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Optiplanille
Optiplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Tule mukaan muuttamaan talonrakentamisen maailmaa! 

Haemme nyt myyntipäällikköä vahvistamaan asiakkuustoimintaamme Helsinkiin.

Myyntipäällikkönä teet aktiivista ratkaisumyyntiä uusissa ja vanhoissa asiakkuuksissa.  Vastaat oman vastuualueesi myynnistä ja koordinoit toimintaa Optiplanin myynti- ja markkinointistrategian mukaisesti. Osallistut yhdessä asiantuntijoidemme kanssa palveluidemme kehitykseen asiakaslähtöisellä asenteella. Kuulut myynnin- ja markkinoinnin johtoryhmään. Raportoit myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta

  • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Kykyä ja halua ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa
  • Aiempia näyttöjä ratkaisumyynnistä sekä kykyä verkostoitua
  • Sinnikkyyttä ja myynnin nälkää
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. DI, KTM, AMK

Eduksi katsomme palveluliiketoiminnan lainalaisuuksien tuntemisen. Tiedät, miten asiakaskokemusta rakennetaan ja miten tavoitetaan potentiaalisia asiakasryhmiä.

Tarjoamme sinulle

motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin, suunnittelujohtajien tuen sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä talonrakennuksen toimialaa. Optiplan tarjoaa näköalapaikan monialaiseen suunnitteluun ja myös erinomaisen mahdollisuuden oman ammattitaidon laajentamiseen. Tutustu Optiplaniin työnantajana https://optiplan.fi/meille-toihin/

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia, joten sitä kautta meillä on myös suuren pohjoismaisen kiinteistö-ja rakennuskonsernin uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kosti Koski puh. 040 846 6089

Hae tehtävää 13.4.2020 mennessä. Kannattaa kuitenkin hakea heti, sillä haastattelemme ja täytämme avoimen paikan heti sopivan hakijan löydyttyä! Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.