(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, NeoLife International
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Innostutko ihmisten kanssa työskentelystä? Oletko intohimoisesti auttamassa toisia heidän pyrkiessä menestymään? Jos olet, meillä on työ sinulle!

 

NeoLife on antanut ihmisille mahdollisuuden ottaa vastuun fyysisestä ja taloudellisesta hyvinvoinnistaan jo vuodesta 1958. NeoLife tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja parhaita liiketoimintamahdollisuuksia suoramyynnin alalla yli 50 maassa. Tuoteryhmämme ovat NeoLife-ravintolisät, Nutriance ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä Golden-kodin puhdistustuotteet. Lisätietoja www.neolife.com/fi-fi/home/

 

Myyntipäällikkönä keskeisin työtehtäväsi on tavata NeoLife-jälleenmyyjiä kaikkialla Suomessa. Työpaikan sijainti sovitaan työhön valittavan henkilön kanssa. Työskentely on hyvin liikkuvaa ja edellyttää kuukausittain työpäiviä myös yhtiön Suomen toimipisteessä Turussa. Tarjoamme monipuolisen ja lämminhenkisyydellään erottuvan työyhteisön sekä hyvän organisaation tuen. NeoLife Internationalin työntekijät ovat perinteisesti erittäin sitoutuneita ja työskentelevät pitkäaikaisissa työsuhteissa.

 

Ihmiset ovat numero yksi toiminnassamme. Toivotammekin tervetulleeksi kannustavan ja innostavan ihmisen, joka rakentavasti ja itseään korostamatta keskustelee ja kehittää toimintaa.

 

Työtehtävät

Myyntipäällikkönä kehität liiketoimintaamme Suomen markkinoilla työskentelemällä kaikkien NeoLife-jälleenmyyjien kanssa. Tuet heitä saavuttamaan tavoitteensa valmennuksellisella ja kannustavalla lähestymistavalla motivoinnin ja kouluttamisen keinoin.

 

Tärkeimmät tehtävät ovat:

- henkilökohtaiset tapaamiset jälleenmyyjien kanssa

- osallistua koulutuksiin ja toimia myös itse kouluttajana jälleenmyyjien tapaamis- ja koulutustilaisuuksissa.

- suunnitella ja organisoida aloitteellisesti paikallisia NeoLife-tapahtumia ja -kokouksia.

- osallistua aktiivisesti paikallisiin tapahtumiin ja kokouksiin.

- kommunikoida ja raportoida myyntiaktiviteetit

- tukea johtavia jälleenmyyjiä heidän liiketoiminnan kehittämisessä.

 

Edellytykset

Koulutustaustaltasi voit olla myynnin, markkinoinnin, terveysalan, liikunnan tai urheilun ammattilainen. Sinulla on mielellään kokemusta myynnillisistä tehtävistä ja henkilökohtaisen myyntityön kokemus on ehdoton etu. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa ja olet ajan tasalla yleisimpien MS Office -ohjelmien käyttäjänä. Liikkuvassa tehtävässä ajokortti (B) on välttämätön.

 

Tärkeintä on kuitenkin henkilökohtaiset ominaisuutesi ja persoonallisuutesi. Suoraselkäisyys ja empatia ovat sitä ihmisläheisyyttä, mitä työkavereissamme arvostamme. Olet luontaisesti motivoitunut ja saat asioita tapahtumaan. Nautit liikkuvasta työstä ja löydät vaikuttavia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Nöyrällä karismallasi luot tiimihenkeä ja edistät erinomaista yhteistyötä. Työskentely kanssasi saa ihmiset voimaantumaan ja vuorovaikutustaitosi sekä osaamisesi herättävät luottamusta.

 

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Adeccon kanssa. Jos tämä on sinua puhutteleva työtehtävä, lähetä hakemuksesi viimeistään 18.8.2019 adecco.fi -sivuston kautta. Hakemuksia käsitellään ja hyvien hakijoiden kanssa edetään jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Adecco-konsultit Anette Salonen (15.7.-2.8.) +358 40 707 6029 ja Tatu Savolainen (5.-18.8.) +358 50 555 5210.