(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, myynti ja asiakkuuksien hoito
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme Ouluun Vahinkovakuutusliiketoiminnan yritysasiakaspalveluihin

Myyntipäällikköä

Myyntipäällikkönä vastaat nimettyjen asiakkaiden vakuutuspalveluista sekä laaja-alaisesti ryhmän palveluiden myynnistä. Vastaat aktiivisesta ja suunnitelmallisesta myyntityöstä sekä yhteydenpidosta hoidossasi oleviin yritysasiakkaisiin vahinkovakuutustuotteiden ja palveluiden myymiseksi, asiakasuskollisuuden parantamiseksi sekä asiakaskannattavuuden ja -tyytyväisyyden kehittämiseksi.

Lisäksi vastaat osaltasi toimialueesi osuuspankkien yritysliiketoiminnan suunnittelusta yhteistyössä pankkien ja muiden liiketoimintasegmenttien kanssa sekä osallistut alueesi osuuspankkien kampanjoihin, koulutukseen ja asiakastilaisuuksiin.

Etsimme tehtävään laaja-alaisen työkokemuksen vakuutusalalta ja yritysasiakkuuksien hoidosta omaavaa henkilöä, jolla on myyntiosaamista ja selkeää tavoite- ja tuloshakuisuutta omassa toiminnassaan. Olet luonteva, vakuuttava esiintyjä ja omaat hyvät vuorovaikutus- sekä verkostoitumistaidot. Hallitset ja organisoit tehokkaasti omaa ajankäyttöäsi. Sinulla on lisäksi

  • Vahinko-, henkilö-, ja työeläkevakuuttamisen tuntemus
  • Yritysten liiketoiminnan sekä vahinko- ja henkilöriskien ymmärrystä
  • Selkeä halu palvella asiakasta ja asiakaspalveluhenkisyys
  • Taito hyödyntää teknologiaa asiakastyössä

Tarjoamme

Erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuudet, sekä viihtyisän työympäristön Oulun mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Vaikka työmme on pitkälti itsenäistä, autamme toisiamme aina tarvittaessa hyvässä hengessä ja toinen toistamme tukien.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa Jari Alahäivälä 15.5.2018 klo 9.00-12.00,
puh. 0400 131 488 tai jari.alahaivala@op.fi. 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 20.5.2018 mennessä oheisen hakunapin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Aloitusajankohta uudessa tehtävässäsi on loppukesästä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely