(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / Myynti-insinööri, Lujabetoni Oy, Hämeenlinna / Luumäki / Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ tai MYYNTI-INSINÖÖRIÄ.

Myyntialueenasi on Etelä-Suomi ja toimipaikkasi voi sijaita Hämeenlinnassa, Taavetissa tai Järvenpäässä.

Myyntipäällikön tehtävässä vastaat valitun sektorin betonielementtien myynnistä, asiakkuuksien hoidosta ja tuotannon valmistuslinjojen kuormittamisesta.

Myynti-insinöörin tehtävänkuva painottuu tarjoustoimintaan, jota hoidetaan myyntipäälliköiden ohjauksessa erilaisissa asunto- ja/tai toimitilarakentamisen projekteissa.

Toimit näissä tehtävissä aluemyyntipäällikön alaisuudessa tehden yhteistyötä muun myyntihenkilöstön ja tarjouslaskijoiden kanssa. Tukenasi on Lujabetonin osaava organisaatio suunnittelusta projektinhoitoon ja työskentelyäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät.


Edellytämme sinulta

- Soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutustaustaa
- Haettuun tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Kokemus elementtirakentamisesta rakennusliikeorganisaation, rakennustuoteteollisuuden tai suunnittelun kautta katsotaan eduksi.
- Sujuvia it-taitoja toimisto-ohjelmistojen osalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi.
- Itsenäistä, aktiivista ja työhön sitoutuvaa työskentelyotetta.


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin työtehtäviin ja vakituiseen työsuhteeseen menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 13.10. mennessä osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseesi kattava CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint Oy / Mikko Lepistö, puh. 0207206579.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi