(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Milwaukee-tiimiin / TTI, Pääkaupunkiseutu
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020


Tule myyntipäälliköksi kasvavaan ja menestyvään Milwaukee-tiimiin

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta.

Kasvava keskusliike- ja vähittäiskauppamyyntitiimimme etsii joukkoonsa taitavaa myynnin vauhdittajaa ja menestyksen mahdollistajaa:

Myyntipäällikkö / Field Sales Manager

Työsi on toimia kahden tiimin innostajana ja työn helpottajana tukien myyjiemme asiakasaktiviteetteja ja huolehtien asiakkaidemme menestyksestä alueellaan. Kykenet luomaan tiiviin ja luottamuksellisen suhteen omaan tiimiisi ja jälleenmyyjiimme tulosten saavuttamiseksi.

Olet luonnostaan esimies, joka motivoi, kannustaa ja ylläpitää hyvää työvirettä koko joukossa. Olet vakuuttava ja nautit siitä, että pääset liikkumaan kentällä yhdessä myynnin kanssa uutta ideoiden. Pohjoismainen yhteistyömme tuo sinulle näkemystä markkinoiden kehityksestä ja tarjoaa laajat oppimismahdollisuudet. 

Me Milwaukeessa arvostamme osaamistasi valmentavassa esimiestyössä ja myynnin ohjauksessa. Määrätietoinen ote ja avoin asenne vahvistavat taitoasi luotsata tiimisi huippusuorituksiin. Kokemus asiakaskohderyhmästä vähittäis- ja/tai teknisessä kaupassa on eduksi. Sujuvan suomen kielen lisäksi viestit myös englanniksi ja hallitset keskeisimmät järjestelmätyökalut (MS Office). Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua pääkaupunkiseudulla. Työ hoidetaan kotitoimistolta käsin.  

Tarjoamme palkan lisäksi vapaan autoedun ja kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 23.1.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeen mukaan myös hakemuksesi ja CV:si.

TTI on nopeasti kasvava työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden johtava valmistaja alallaan niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 29 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 6,2 miljardia euroa vuonna 2018. Kuluvana vuonna olemme jatkaneet voimakasta kasvua. Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on yksi osa TTI:n organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa Ryobi-, AEG- ja Milwaukee-merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Katso lisätietoja: www.ttigroup.com. Working at TTI – www.milwaukeetool.fi