(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, metalliteollisuus, Suomi
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsimme myyntipäällikköä kotimaan metalliteollisuuden myyntiin. Toimipisteemme sijaitsee Akaassa, mutta voit myös työskennellä kotikonttorilta käsin.

Tässä tehtävässä pääasiakkaitasi ovat metalliteollisuuden toimijat, levyteollisuus sekä alan merkittävät koneenrakentajat. Tarjoat asiakkaillesi kokonaisvaltaisia leikkaamisen ratkaisuja, oikeilla tuotteilla ja palveluilla. Meille on tärkeää, että haluat itse kehittää tehtävääsi ja asiakaskuntaasi sekä uskallat haastaa vallitsevat toimintatavat.

Profiilisi

Mielenkiinto tehtävää kohtaan ja motivaatio ovat erinomainen lähtökohta tehtävää varten. Toivomme myös, että haluat tarjota asiakkaille parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös, että

  • Sinulla on jo kertynyt kokemusta B2B-myynnistä, mielellään valmistavan teollisuuden parissa
  • Osaat tulkita ja lukea teknisiä piirrustuksia
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, asiakaslähtöinen ja strateginen, ja kykenet tekemään päätöksiä itsenäisesti
  • Kotipaikkasi sijaitsee hyvällä etäisyydellä Akaasta, jotta pääset toimistoon aina tarvittaessa (esimerkiksi tampere / pk-seutu akselilla)
  • Sinulla on b-luokan ajokortti

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kehittää ammattitaitoasi omatoimisessa ja haastavassa tehtävässä laatutuotteiden ja mukavien kollegoiden parissa. Sen lisäksi tarjoamme työtä vakavaraisessa ja arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä, jossa huolehditaan työntekijöistä mm. motivoivan palkkauksen, perehdytyksen ja työetujen avulla.

Kiinnostuitko – liity joukkoomme!

Kuulemme sinusta mielellämme. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa, mutta työsopimus tehdään normaaliin tapaan TKM TTT:n kanssa. Mikko vastaa mielellään tehtävään liittyviin kysymyksiin numeron 040 185 0303 kautta.

Aloitamme käsittelemään hakemuksia läpi heti, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

https://www.salesonly.fi/avoimet-paikat/117-myyntipaallikko/