(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Medical IT & Services
Kauko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme rautaisten ammattilaistemme joukkoon kollegaa myymään palveluitamme terveydenhuollon asiakkaillemme.

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on Medical IT -alueen laitteiden, ohjelmistojen ja digitaalisten palveluratkaisujen kenttämyynti terveydenhuollon asiakkaille koko Suomen alueella. Vastuullasi on myös asiakkaidemme tuotekoulutus ja neuvonta. Asiakkaamme ovat sekä julkisen sektorin toimijoita että yksityissektorin terveysalan yrityksiä. Hankkeet ovat usein kooltaan ja teknisiltä vaatimuksiltaan haastavia ja myyjänä ymmärrät, miten niihin vaikutat. Vastaat osaltasi Kaukon tiimin jäsenenä tuotealueesi päämiesasioista, hinnoittelusta, tekemisesi suunnittelusta, aikataulutuksesta ja myyntisi raportoinnista.

Hallitset sekä julkisen että yksityisen sektorin toimintatavat ja ymmärrät terveydenhuollon hankintasystematiikat. Sinulla on kokemusta terveyssektorilla toiminnasta yhdistettynä tietotekniikan palvelujen myyntiin.

Asiakassuhteissasi olet rohkea ja viet loppuun aloittamasi asiat. Olet ratkaisuhenkinen ja organisointikykyinen. Olet innovatiivinen ja aidosti kiinnostunut uusista teknologioista ja digitaalisista ratkaisuista. Sinulla on esim. kaupallinen, terveysalan tai IT-koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus terveydenhuollosta ja myyntityöstä.

Tarjoamme inspiroivan, ennakkoluulottoman ja start-up-henkisen työyhteisön ja näköalapaikan, jossa sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi esimerkiksi IoT:tä hyödyntävien uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen rakentajana. Liity mukaan Kaukon edelläkävijöiden joukkoon!

Kauko Oy:stä löydät lisää tietoa osoitteessa www.kauko.com. Heräsikö mielenkiintosi? Soita! Lisätietoa tehtävästä antaa viikolla 33 (12-16.8.) toimitusjohtaja Juha Rytkönen, Kauko Oy, puh.  040 922 9128, juha.rytkonen@kauko.com, sekä viikolla 34 (19-23.8.) Smart HC:n konsultit Kirsti Schreck, puh. 0400 661 180 ja Sakari Pitkänen, puh. 0400 707 011 Odotamme hakemustasi ja cv: täsi palkkatoiveineen 26.8.2019 mennessä osoitteeseen info@smarthc.fi.