(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Maantielogistiikka, VR Transpoint
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikan palvelutalo. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita ja nykyaikaisia rautatie-, ja maantielogistiikan palveluja. www.vrtranspoint.fi


Etsimme  myyntipäällikköä, jonka tehtävänä on toimia erikseen nimettyjen asiakkuuksien asiakasvastaavana, sekä uusmyynnin toteuttajana. Myyntipäällikkö raportoi kotimaan maantielogistiikan myyntijohtajalle.

Odotamme että sinulla on vankka kokemus logistiikan palvelujen myynnistä ja teollisuuden toimintaympäristöstä esim. logistiikan palvelutuottajan tai teollisuuden toimitusketjun hallinnan ja logistiikan hankinnan roolissa. Ymmärrät keskeiset maantielogistiikan arvoketjujen prosessit sekä palveluratkaisujen roolin niissä. Olet tulosorientoitunut, analyyttinen ja aikaansaava. Lisäksi olet innovatiivinen, periksiantamaton ja taitava neuvottelija.

Tarjoamme  vaativan ja vastuullisen tehtävän sekä erinomaisen näköalapaikan Suomen johtavassa logistiikkatalossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petri Palo, puhelin 044 7921140. Varmimmin tavoitettavissa:
tiistai 24.9. klo 13:00-16:00
perjantai 27.9. klo 8:00-12:00
perjantai 4.10. klo 10:00-14:00

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.