(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, LVI - Lappeenranta ja Imatra
Dahl Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Myyntipäällikkö, LVI – Lappeenranta ja Imatra

Pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme vieläkin paremmin ja sillä laadulla, jonka olemme luvanneet, vahvistamme Lappeenrannan yksikköämme uudella tärkeällä avainhenkilöllä!

Oletko?

Vahvan myynnillisen osaamisen kokemuksen omaava? Pystytkö toimimaan innostavana esimiehenä? Tunnetko tai haluatko oppia tuntemaan toimialaamme? Oletko avoin uusille myynnillisille haasteille? Jos tunnistat itsesi, meillä voisi olla paikka sinulle.

Mitä etsimme?

Etsimme hyvää, aktiivista sekä myynnillistä tyyppiä, joka osaa myös toimia vaativana sekä rentona esimiehenä. Toivomme, että sinulla on alaamme liittyvää kokemusta, mutta tärkeämpää on myynnillinen osaamisesi. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta tärkeämpää on persoonasi sekä kokemuksesi. Korostamme, että alan kokemus on etu, mutta ei välttämätöntä. Kykysi liikkua aktiivisesti alueesi asiakkuuksissa on välttämätöntä.

Tehtävänäsi myyntipäällikkönä on…

Toimit Lappeenrannan ja Imatran yksiköidemme esimiehenä ja vastaat alueesi yritysmyynnistä. Tiimisi koostuu alan ammattilaista, joilla on jo suhteet alan toimijoihin. Tehtäväsi on uusi ja sinun tulee aktiivisesti verkostoitua alueesi osaajiin toimialalla. Kerrot palvelukonseptistamme, palveluistamme sekä tuotteistamme.  Olet myös avainroolissa olemassa olevien ja itsesi luomien asiakassuhteiden kehittämisessä. Oman aktiivisen myyntityön ohella sinun pitää kannustaa ja tukea vahvasti tiimisi työskentelyä, jotta alueellesi asetetut tavoitteet saavutetaan. Esimiehesi on Lahdessa oleva aluepäällikkömme.

Tarjoamme…

Tehtävän, jossa riittää haasteita. Mahdollisuuksia, joista voit vain uneksia, mutta jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi sekä myynti- ja esimiestaidoillasi. Palkitsemme sinua hyvällä kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 11.2., to 14.2. ja ma 18.2. klo 08-09.00. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 25.2. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!