(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, LVI - Kuopio
Dahl Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Myyntipäällikkö, LVI - Kuopio

Pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme sillä laadulla ja ammattitaidolla, jonka olemme luvanneet, etsimme Kuopion yksikköömme uutta tärkeää avainhenkilöä jatkamaan kokeneen kollegan työtä!

Oletko?

Vahvan myynnillisen osaamisen kokemuksen omaava? Pystytkö toimimaan innostavana esimiehenä? Tunnetko tai haluatko oppia tuntemaan toimialaamme? Oletko avoin uusille myynnillisille haasteille? Jos tunnistat itsesi, meillä voisi olla paikka sinulle.

Mitä etsimme?

Etsimme aktiivista sekä myynnillistä tyyppiä, joka osaa myös toimia vaativana sekä rentona esimiehenä. Toivomme, että sinulla on alaamme liittyvää kokemusta ja olet myös vahvasti myyntihenkinen, vaikka et omaisikaan aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta tärkeämpää on persoonasi sekä kokemuksesi. Korostamme, että alan kokemus on vahva etu, mutta ei välttämätöntä. Kykysi liikkua aktiivisesti alueesi asiakkuuksissa on välttämätöntä. Esimiehesi on Kuopiossa oleva aluepäällikkömme.

Tehtävänäsi myyntipäällikkönä on…

Toimit Kuopion myyntitiimiemme (kenttämyynti ja noutomyynti) esimiehenä ja vastaat alueesi yritysmyynnistä. Tiimiisi koostuu alan ammattilaista, joilla on jo vahvat suhteet alan toimijoihin. Edeltäjäsi päättää pitkän uransa yrityksessämme ja jättää hoitoosi hyvän asiakaskentän, joka sinun pitää ottaa haltuun ja edelleen kehittää. Verkostoidut alueesi toimialayrityksiin ja kerrot palvelukonseptistamme, palveluistamme sekä tuotteistamme. Aktiivinen ja asiantunteva työskentely asiakaskentässä auttaa sinua ja tiimiäsi saavuttamaan teille asetetut tavoitteet. Esimiehesi on Kuopiossa oleva aluepäällikkömme.

Tarjoamme…

Tehtävän, jossa riittää haasteita. Mahdollisuuksia, joista voit vain uneksia, mutta jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi sekä myynti- ja esimiestaidoillasi. Palkitsemme sinua hyvällä kiinteällä kuukausipalkalla, sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 11.2., to 14.2. ja ma 18.2. klo 08-09.00. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 25.2. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!