Myyntipäällikkö (LKV)
OP Koti Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko myynnin ja kiinteistönvälitysalan ammattilainen?

Löytyykö sinulta sisäistä paloa toimia myynnin esimiehenä ja sparraajana?

Oletko jo tehnyt myyntityötä modernilla otteella, digivälineitä ja somea hyödyntäen, ja haluat nyt tukea muitakin näiden tuloksellisessa käyttämisessä?

Me OP Koti Helsingissä etsimme juuri sinua! Kasvumme myötä olemme luoneet uuden roolin organisaatioomme, ja kaipailemmekin nyt joukkojamme vahvistamaan

Myyntipäällikköä (LKV)

sparraamaan, tukemaan ja johtamaan Espoon ja Vantaan toimipisteidemme parinkymmenen välittäjän osaavaa porukkaamme. Tässä tehtävässä pääset toimimaan myynnin valmentajana ja esimiehenä, sekä vastaamaan oman toimialueesi tuloksesta ja asiakastyytyväisyydestä. Tulet myös hankkimaan tiimillesi myytävää omien, laajojen verkostojesi kautta.

Tärkeää on läsnäolosi tiimin arjessa, jossa annat monimuotoista myynnin ja asiakaskohtaamisten valmennusta. Rohkaiset, innostat ja johdat esimerkilläsi tiimiäsi kohti uutta myyntityön toimintamallia, jossa suurta osaa näyttelee entistä laajempi ja aktiivisempi tietojärjestelmien sekä somen käyttö asiakaskohtaamisissa ja -hankinnassa. Osallistut erilaisiin tapahtumiin ja tietenkin asiakaskohtaamisiin, joissa olet mukana tukemassa tiimisi jäseniä. Huolehdit myös uusien välittäjiemme myyntipuolen perehdyttämisestä ja valmennuksesta, ja olet aktiivisesti mukana kehittämässä toimintaamme.

Millainen olet?

Tunnistat itsessäsi intohimoisen myynnin ammattilaisen, jonka takataskusta löytyy kiinteistönvälitysalan kokemusta ja LKV-tutkinto. Ymmärrät lisäksi myynnin ja asiakaskokemuksen johtamisen päälle. Vaikka arvostaisimme aiempaa esimieskokemusta, etsimme ennen muuta henkilöä, jolla olisi aito halu innostaa, motivoida, valmentaa ja palvella toisia, sekä kehittyä johtamaan taidolla ja sydämellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja toimintaympäristössä.

Ja koska olemme uudistuvan kiinteistönvälityksen kärjessä, sinullakin on intoa ja näyttöjä digitaalisuuden, tietojärjestelmien ja somen tuloksellisesta hyödyntämisestä työssäsi. Pääset tässä työssä myös ohjaamaan ja rohkaisemaan muita näiden käytössä. Sisälläsi leimuaa lisäksi jatkuvan kehityksen ja uudistamisen halu, ja ennakkoluulottomuutesi siivittämänä osaat nähdä uusia mahdollisuuksia toimintamme parantamiseksi.

Miksi liittyä joukkoomme?

Jos arvostat maineikasta ja rehtiä työnantajaa, tutkitusti Suomen välitysalan luotettavin työnantaja OP Koti Helsinki tarjoaa vakaan paikan tehdä työtä ja olla osa mittavaa verkostoa, jossa työympäristö on raikas ja moderni. Ja koska haluamme, että voit riittävästi keskittyä ydintyöhösi eli osaajiemme sparraamiseen, saat meiltä hyvän, kiinteän kuukausipalkan, ja kannustavan bonusjärjestelmän. Lisäksi koulutamme ja tuemme sinua roolissasi tarpeidesi mukaan; meillä et jää yksin! Tietenkin Suomen suurimman finanssialan työnantajan eli OP Ryhmän piiriin kuuluminen tuo paljon muitakin etuja, joista mainittakoon mittavat ja arvokkaat henkilöstöedut; meillä saat esimerkiksi laajan terveydenhoidon ja rahallisesti merkittäviä alennuksia pankki- ja vakuutustuotteista.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, mahdollinen tuleva esimiehesi eli toimitusjohtajamme Kirsi Tenhunen vastaa mielellään kysymyksiisi, puh. 044 745 5866 tai kirsi.tenhunen@op.fi.

Jos taas tunnet jo olevasi etsimämme ammattilainen, kerro motivaatiostasi ja taustastasi meille 24.11.2019 mennessä oheisen hakunapin kautta tai osoitteessa op-careers.fi. Älä suotta jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Koti Helsinki Oy LKV toimii lähes neljänkymmenen ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla. Tunnemme toimialueemme kuin omat taskumme, ja haluamme olla ihmistä lähellä, tarjoten moderneja kiinteistönvälityksen palveluja yhä laajenevalle asiakaskunnallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot