(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Lindströmille
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Energinen ja positiivinen B2B-myynnin ammattilainen etsimme sinua myyntipäälliköksi 12 ammattilaisen esimieheksi Etelä-Suomen tulosyksikköömme Hämeenlinnaan.

Tulet ottamaan vastuullesi uusasiakashankinnan ja olemassa olevien asiakkaiden johtamisen ja kehittämisen omalla vastuualueellasi. Myynnin ammattilaisena kehität yksikön toimintatapoja, valmennat tiimiäsi ja autat heitä onnistumaan omassa työssään. Vaikka työsi sisältää myös raportointia ja seurantaa, olet ennen kaikkea läsnä oman tiimisi arjessa ja osallistut vahvasti verkostoitumiseen ja vaativimpien asiakkuuksien kehittämiseen. Toimivat konseptimme antavat sinulle mahdollisuuden pistää itsesi peliin ja näyttää omat kykysi niin myynnin kehittäjänä kuin asiakaskokemuksen rakentajana.

Lindström työpaikkana

Tulet saamaan meiltä kiinnostavan ja haasteellisen tehtävän. Koska asiakassuhteemme ovat pitkiä ja teemme töitä ihmisten kanssa, omat verkostosi tulevat entuudestaan kasvamaan. Osaamistasi tulet kartuttamaan lisää niin saatavillasi olevilla koulutuksilla kuin kollegoidesi tuella. Samalla pääset myös itse jakamaan osaamistasi muille.

Vaikka olemme jo suuryritys, toimintaamme leimaa ihmisläheisyys ja perhearvot. Vakavaraisena perheyrityksenä teemme pitkäjänteistä työtä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä on mahdollisuus testata ja kokeilla uusia ideoita sekä toimintamalleja. Tuloksen tekemisessä tukenasi ovat parhaat, vuosien saatossa muovautuneet toimintatavat ja hiotut konseptit sekä uudet työkaverisi. Tulet saamaan tilaa johtaa, ja omalla tontillasi olet itse vastuussa päätöksistäsi. Uskoaksemme arvostat myös matalaa hierarkiaamme sekä mutkatonta yrityskulttuuriamme.

Menestymisen edellytykset

Koska me lindströmiläiset näemme itsemme yritysten kumppanina, jokaisen meistä odotetaan panostavan myyntiin, kumppanuuden ja palvelukulttuurin kehittämiseen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen ja -pysyvyyteen.

Tehtävässä menestyminen vaatii myös:

• Intohimoa myyntityöhön ja sen kehittämiseen

• Kokemusta myynnin johtamisesta b-to-b -puolelta ja asiakkuuksien menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä

• Intoa, energiaa, positiivisuutta ja taitoa saattaa omat ideat sekä uudet toimintatavat osaksi arjen työskentelyä

• Aitoa halua saada asioita aikaiseksi, ja löytää ratkaisuja asiakkaiden hyödyksi.

• Kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta esimiestyöstä

Tiimisi odottaa sinusta siis omalla esimerkillä johtavaa esimiestä ja innostajaa. Valmentaen ja ohjaten luot tiimillesi edellytykset onnistua. Uskallat tehdä päätöksiä ja sanoa oman mielipiteesi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Lisätietoja tehtävästä ja Lindströmistä työpaikkana antaa Tuomas Räsänen (tuomas.rasanen@lindstromgroup.com, 050 514 6300). Puhelimitse Tuomaksen tavoitat parhaiten perjantaina 7.9. klo 14.30-15.30, maanantaina 10.9. klo 9.30-11 ja perjantaina 14.9. klo 13.00-14.30.

Linda Törmä Baronalla hoitaa rekrytointia ja tavoitettavissa ma-pe klo 8-16 p. 0108500600 sekä linda.torma@barona.fi

Hakuohjeet

Hae lindströmiläiseksi ja pääset mukaan vaikuttamaan ja kehittymään! Tehtävään haetaan sähköisen hakulomakkeemme kautta. Hakuaika päättyy 19.9.2018.

Edellytykset työnsaannille: Esimiestyö