(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Leikkaussalilaitteet ja potilasmonitorointi / Mediq Suomi Oy
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 12 maassa, ja sen liikevaihto on 1,2 miljardia euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.


Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä on vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja huollon organisaatioissa.

Haemme julkisen terveydenhuollon yksikköömme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Leikkaussalilaitteet ja potilasmonitorointi -myyntiryhmään

Vastaat myyntitoiminnan johtamisesta: myynti- ja tulosbudjetista, toiminnan kannattavasta kasvusta sekä päivittäisen toiminnan johtamisesta. Lisäksi vastaat oman asiakassegmenttisi myyntistrategian ja toimintasuunnitelman laatimisesta, markkina-analyysistä, markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toimittajayhteistyön kehittämisestä.

Työssäsi sinua tukevat tiimisi tuotepäälliköt ja tuotespesialistit sekä kollegasi muissa myyntitiimeissä, joiden kanssa yhteistyössä suunnittelet myyntiä ja vastaat suunnitelmien toteutuksesta.

Toimit myyntiryhmän esimiehenä, joten keskeinen tehtäväsi on ohjata ja innostaa tiimiäsi tulokselliseen myyntityöhön. Viihdyt asiakasrajapinnassa, sinulla on kyky kuunnella asiakasta ja muuntaa nämä tarpeet ratkaisuehdotuksiksi. Rakennat toimivia yhteistyösuhteita asiakkaiden, päämiesten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vankkaa kokemusta terveydenhuollon sektorista ja kykyä puhua sujuvasti terveydenhuollon kieltä. Kokemus leikkaussali- ja tehohoitoympäristöistä edesauttaa tehtävässä menestymistä. Alan asiantuntijana sinun on helppo ylläpitää ja edelleenkehittää positiivista asiakaskokemusta. Kaupallisen ajattelutavan myötä osaat kasvattaa liiketoimintaa ja ohjata myyntiryhmääsi tuloksiin.

Sinulla on kyky innostaa ja ohjata muita sekä rohkeutta haastaa omia, työyhteisön ja asiakkaiden ajatuksia. Työskentelyotteesi on proaktiivinen ja itsenäinen, ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja analyyttinen toimintatapa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Pohjois-Euroopan johtavana terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittajana tarjoamme sinulle näköalapaikan alan toimintaan. Pääset toimimaan osana Mediq Suomen terveydenhuollon ammattilaisistiimiä, joka tekee töitä hyvällä draivilla huumoria unohtamatta. Tukenasi toimivat asiantuntijamme markkinoinnissa, teknisessä palvelussa, ostossa ja logistiikassa. Lisäksi työskentelet kiinteästi asiakaspalvelumme back-office-myyjien ja tarjoushallinnan kanssa.

Kysymyksiisi tehtävästä vastaa S&S Consultingissa Vivi Stening, puh. 0500 773 755.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta viimeistään 26.9.2018.