(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Lehtimäki Group
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019


Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Yritysryhmään kuuluu täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat, tilausajoja laadukkaalla ja monipuolisella kalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot sekä paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne.


Yritykselle tärkeitä arvoja on ympäristö, turvallisuus ja työhyvinvointi jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme kohti ympäristöä säästävää ja laadukkaampaa lopputulosta.


Yritysryhmä työllistää noin 180 henkilöä ja käytössämme on moderni yli 100 linja-auton kalusto. 


Etsimme nyt Lehtimäki Group:n tilausajomyyntiin


MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ


pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Työtehtävänäsi on johtaa myyntiyksikköä, samalla itse myyntiin osallistuen. Vastaat myynnin kehittämisestä, koordinoinnista, tiiminhengestä tulosvastuullisesti.


Menestyt tehtävässä erinomaisesti, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sekä joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Olet iloinen ja innovatiivinen esimies, joka tarttuu työtehtäviin oma-aloitteisesti ja toimii tehokkaasti myös kiireen keskellä. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus esimies-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Hoidat asioita sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä. Sinulla on hyvät ATK-taidot, omaksut uudet järjestelmät nopeasti ja omaat kehittämisotetta tekemiseen. 


Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä!


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Dani Nguyen puh. 0447775104, dani.nguyen@hpheimo.fi