(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Lappeenrantaan
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme nyt Lappeenrantaa sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

TEHTÄVIISI KUULUU

Olet innostava ja energinen myyntitiimin vetäjä ja toimit myyntikonttorin tulosvastuullisena esimiehenä.  Kehität aktiivisesti asiakas- ja sidosryhmäsuhteita sekä vastaat myyntikonttorin toimintojen sujuvuudesta.

Olet tärkeä osa Itä-Suomen alueen myyntipäällikköryhmää ja yhdessä tiimisi kanssa varmistat asiakkaillemme ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

 

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman sekä palkkauksen, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Panostamme vahvasti myös osaamisesi kehittämiseen.

 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen tai kaupallinen koulutus sekä näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Aikaisempi esimieskokemus erityisesti myynnin tehtävissä on etu. Sinulla on positiivinen asenne, olet aktiivinen ja nautit haasteista. Erinomaisten vuorovaikutustaitojesi ansiosta sinulla on vahva verkosto ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Arvostamme myös Etelä-Karjalan talousalueen asiakaskuntamme tuntemusta.

 

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen aluejohtaja Markku Kiukas p. 050 568 3862 tai markku.kiukas@slo.fi

 

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi /jobs/ –sivujen kautta 24.6.2019 mennessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme niitä jo hakuajan sisällä.