(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / Lantmännen Feed
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019


Lantmännen Feed on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset. Autamme asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen. Rehutehtaamme sijaitsevat Kouvolassa ja Ylivieskassa. Pääkonttori sijaitsee Turussa, myyntikonttorit Kouvolassa, Kokkolassa ja Siilinjärvellä. Toimintamme painopiste on rehuissa ja ruokintaosaamisessa.

Etsimme nyt Etelä-Suomen alueelle

Myyntipäällikköä

Myyntipäällikkönä vastaat myyntitiimin myynnistä ja alueesi kannattavan liiketoiminnan kehittämisestä. Myyntitiimiisi kuuluu 10 myyjää ja toiminta-alueesi käsittää Etelä-Suomen alueen. Myyntipäällikkö on keskeisessä roolissa Lantmännen Feedin tuotteiden ja palveluiden myynnissä ja markkinoinnissa asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • oman tiimin johtaminen
  • myynninprosessien kehittäminen
  • myynnin järjestelmien kehittäminen ja käytöstä vastaaminen
  • tiivis yhteistyö Lantmännen Feedin muiden toimintojen ja sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastuullisista myynninjohdon tehtävistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Viestit sujuvasti suomen kielellä ja englannin kielen taito on etu. Maataloussektorin tuntemus on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista, päättäväistä ja järjestelmällistä otetta myyntiin sekä järjestelmien tehokasta hyödyntämistä.

Lantmännen Feed kehittyy osana Lantmännen konsernia ja tulevaisuuden näkymämme ovat todella mielenkiintoiset. Etsimme mukaamme henkilöä, jolla on kykyä ja intoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi meille, pääset samalla osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä ja saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaisia palveluja ja ratkaisuja.

Työ on liikkuvaa ja tehtävän sijaintipaikka on avoin.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944 (tavoitettavissa 9.5. ja 10.5. klo 8–12). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 19.5.2019 mennessä.

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 25 000 ruotsalaista maanviljelijää, sillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa.