(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Lahteen
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Myyjämme siirtyessä uusiin haasteisiin talomme sisällä, tiimiimme avautui paikka aktiiviselle ja tuloshakuiselle MYYNTIPÄÄLLIKÖLLE palvelumyyntiin Lahden alueelle.


Työssäsi vastaat RTK Palvelu Oy:n siivous- ja kiinteistöpalveluiden myynnistä alueesi uusille potentiaalisille asiakkuuksille. Tavoitteenasi on löytää asiakkaiden liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja eri siivous- ja kiinteistöpalveluista. Työssäsi tapaat pääsääntöisesti PK-yritysten päättäjiä. Annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja vastavuoroisesti odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi.


Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta aikaisemmasta myyntityöstä, sinulla tulee olla vahvat näytöt onnistuneesta B-2-B myynnistä. Kokemus alalta ei ole tärkein asia, kunhan asenteesi on oikea. Sinulla tulee olla halu oppia uutta ja kehittää itseäsi. Toivomme myös hyvää englanninkielen taitoa.


Jos olet ajatellut muutosta työelämääsi, tässä voi olla tilaisuutesi - ole ennakkoluuloton ja laita hakemuksesi tulemaan heti! Hakuaika on voimassa sunnuntaihin 31.3.2019 saakka! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Mika Väätäinen, 044 235 8861 tai mika.vaatainen@rtkpalvelu.fi