(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Laastit ja lattiamassat
Knauf Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Kasvumme jatkuu strategiamme mukaisesti. Etsimme asiakaslähtöistä ja tavoitteellista henkilöä myynnin avainrooliin johtamaan tuottavinta ja nopeimmin kasvavaa liiketoimintaamme sekä ammattitaitoista tiimiä.

Myyntipäällikkö, Laastit ja lattiamassat

Toimenkuvasi

Haussamme on henkilö, joka ottaa Laastit ja lattiamassat -liiketoiminnan vedettäväkseen ja kehitettäväkseen, vastaten asiakkuuksien, henkilöstön ja talouden johtamisesta. Toimit kaupallisen johtoryhmän jäsenenä ja osallistut koko Knauf Oy:n myynti- ja asiakastyön kehittämiseen.

Vastuullasi on myyntitiimisi (1+2) johtaminen ja coachaus kaikessa moninaisuudessaan. Vastaat tiimin tavoiteasetannasta, toimintasuunnitelman sekä budjetin tekemisestä ja niiden toteutumisesta. Työskentelet aktiivisesti asiakasrajapinnassa vastaten avainasiakkuuksien kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä.

Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kehität yhdessä tuoteportfoliosta vastuullisen henkilön kanssa tuote- ja palveluportfoliota asiakastarpeen, Knauf Oy:n vision ja strategian edellyttämään suuntaan.

Odotamme sinulta

Etsimme henkilöä, jolla on hyvä ”track record” B2B-myynnistä ja aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Perusymmärrys rakentamisen toimialasta, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen (tekninen tai kaupallinen) koulutus sekä englannin kielen taito tukevat sinua tehtävässä onnistumisessa. 

Myyntipäällikkönä sinulla on hyvät johtamis- ja alaistaidot ja olet kaikkiaan taitava kommunikoija. Kykenet katsomaan liiketoimintaa kokonaisuutena ja pystyt kytkemään tekemisen yrityksen tavoitteisiin ja tahtotilaan. Myyntipäälliköltä edellytämme monipuolista asiakasosaamista sekä halua ja kykyä kehittää liiketoimintaa toimintaympäristön muutosten mukaisesti. CRM- ja SAP-osaamiset täydentävät kompetenssejasi.

Tarjoamme sinulle

Olemme toimialamme edelläkävijä ja uudistaja! Kehitämme henkilöstöämme ja mahdollistamme näyttöjen kautta hienoja urapolkuja. Kansainvälinen konsernimme tuo myös mahdollisuuksia kehittymiseen ja uralla etenemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.6. ja 18.7. klo 14.00-15.30 rekrytointipartnerimme, CV Groupin seniorikonsultti Jaana Ylipaavalniemi, p. 044 9780202. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi 28.7.2019 mennessä osoitteeseen jaana.ylipaavalniemi@cvgroup.fi. Merkitse otsikoksi ”Myyntipäällikkö”.