(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, koti- ja kiinteistöautomaatio / UTU Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018


100-vuotias UTU-konserni kasvaa voimakkaasti. Olemme vahvasti mukana sähkö- ja automaatioalojen kehityksessä yhä tärkeämmäksi osaksi koko infrastruktuuriamme. Tutkimme avoimin silmin tulevaisuuden mahdollisuuksia yhdessä kansainvälisten päämiestemme kanssa. Valmistamme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat. Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa, ja myyntikonttoreita on ympäri Suomen. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa ja Liettuassa, ja yhteensä palveluksessamme on 150 henkilöä. Vuosi 2017 oli meille voimakas uudistumisen ja kasvun vuosi, UTU-konsernin liikevaihto nousi 34 miljoonaan euroon.

Haemme Urakoitsija-liiketoimintayksikköömme, Vantaan toimipisteeseen

Myyntipäällikköä

Tarjoamamme tehtäväkenttä on monipuolinen. Vastaat roolissasi koti- ja kiinteistöautomaatioon sekä energiatehokkuuteen ja mittaukseen liittyvien ratkaisuiden myynnistä, markkinoinnista sekä tuotetarjoaman kehityksestä. Työ on b-to-b-myyntiä, ja asiakkaina ovat lähinnä sähköurakoitsijat. Menestyäksesi tehtävässä edellytyksenä on KNX-standardien osaaminen. Olet myös valmis liikkumaan asiakkaissa noin kaksi päivää viikossa.

Odotamme sinulta myös:

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
  • osaamista teknisen kaupan alalta, kokemus kiinteistöohjausratkaisuiden tai energiatehokkuusratkaisuiden myynnistä ja projektien hoidosta katsotaan ehdottomaksi eduksi
  • osaamista ja näkemystä väyläjärjestelmistä ja tietoverkoista
  • kokemusta ERP-järjestelmien ja keskeisten Microsoft Office -ohjelmistojen käytöstä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tulethan mukavaan, hyvään työporukkaan Vantaalle. Tukea omalle tekemiselle saat eri myynnin tehtävissä toimivilta kollegoilta, tuotetuesta ja esimieheltä. Pääset tehtävässä työskentelemään innovatiivisten tuotemerkkien, kuten Hagerin parissa.

Lisätietoa tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius puh. 050 542 0118, tavoitettavissa 6.11. klo 9–11 ja 16.11. klo 9–11, ja MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686, tavoitettavissa 9.11. klo 10–14 ja 14.11. klo 8–12. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 18.11.2018 mennessä.