(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Klaukkala
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
Reimax Electronics Oy tarjoaa räätälöityjä elektroniikan ja mekaniikan sekä ruiskuvalutekniikan ratkaisuja eri teollisuuden alojen tarpeisiin usean vuosikymmenen kokemuksella. Olemme laajan osaamisemme ansioista ainutlaatuinen yritys omalla alallamme, sillä pystymme tarjoamaan joustavasti asiakkaillemme kaiken tarvittavan, aina suunnittelusta tuotteen valmiiseen loppukokoonpanoon saakka. Jatkuvasti kehittyvät tuotantotapamme ja asiakkaalle tarjoamamme korkea laatu, tekevät meistä arvokkaan kumppanin asiakkaillemme.
Reimax-konserni työllistää 120 henkilöä. Konsernin pääkonttori sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa ja muut tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Salossa sekä Kempeleessä. Tytäryhtiö Reimax Electronics Oü puolestaan sijaitsee Tallinnassa. Lue meistä lisää www.reimax.net
 
Haemme vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärven Klaukkalaan
 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ (ELEKTRONIIKKATEOLLISUUS)
 
Myyntipäällikkönä tulet vastaamaan ja kehittämään oman vastuualueesi myyntiä ja asiakassuhteita teollisuus- ja jälleenmyynti asiakkaissamme Suomessa ja Ruotsissa. Vastuullasi on pääasiallisesti olemassa olevien asiakkuuksien ja asiakasyhteistyön kehittäminen sekä koko Reimax Electronicsin tuotevalikoiman ratkaisukeskeinen myynti. Työskentelet kentällä ja keskustelet luontevasti asiakkaiden kanssa teknisistä kokonaisuuksista löytäen asiakkaalle sopivat ratkaisut. Työsi tukenani sinulla on tarvittaessa tekninen asiantuntija. Osallistut säännöllisesti messuihin sekä Suomessa että Ruotsissa. 
 
Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääsääntöisesti Suomessa. Suomen asiakkaat sijaitsevat valtaosin Etelä- ja Keski-Suomessa. Ruotsissa matkustusta on keskimäärin päivän tai kaksi kuukaudessa, pääosin Tukholman alueella. 
 
Tehtävässä odotetaan
 
- soveltuvaa teknistä koulutusta ja /tai aikaisempaa kokemusta ratkaisukeskeisistä myyntitehtävistä tekniseltä alalla
- myyntihenkisyyttä ja halua työskennellä kentällä asiakkaiden parissa
- palvelukykyä ja teknistä osaamista tuottaa asiakkaille tarvitsemansa ratkaisut
- suomen ja englannin kielentaitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- hyvät vuorovaikutustaidot
- itsenäinen ja ongelmaratkaisukeskeinen työskentelytapa
- matkustusvalmiutta 
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän vaihtelevilla työpäivillä kasvavassa yrityksessämme.  Pääset toimimaan ketterässä organisaatiossamme ammattimaisten työtoverien ympäröimänä ja vaikuttamaan itse liiketoiminnassa tapahtuviin asioihin. Työskentelet laadukkaiden tuotteiden parissa, joista asiakas on kiinnostunut ja joita arvostaa. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.