Myyntipäällikkö, Kiviaines ja kiertotalous
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Onko sinulla palo kiviainesalan tulevaisuuden haasteisiin? Ovatko ympäristö- ja kierrätysasiat sinulle tärkeitä?

Haemme Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueelle myyntipäällikköä kiviaines ja kiertotalous –yksikköömme.

Olemme kehittäneet ja laajentaneet kiertotaloustoimintaa kiviainesyksikössämme viimeisen parin vuoden aikana voimakkaasti. Tavoitteisiin päästäksemme tarvitsemme sinut vahvistamaan ja kehittämään kiertotalousosaamistamme. Tässä roolissa pääsetkin vetämään kierrätys- ja kiviainesten asiakastyötä myynteineen. Tehtäviisi kuuluu myös kiviainesten jalostusten ja toimitusten suunnittelu ja niiden toteutus. Yhdessä aluepäällikön tiimin kanssa pääset myös osallistumaan mm. toiminnan strategiseen suunnitteluun. Tarkemmat työtehtävät määritellään työkokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Tässä työssä ei ole tylsää päivää! Tarjoamme sinulle otollisen maaperän tuoda uusia ajatuksia ja kehittää rohkeasti varsinkin kierrätystoimintaa kiviainesyksikössämme.

Osaaminen, joka saa sinut loistamaan tässä tehtävässä:

Katsomme teknisen alan koulutuksen eduksi. Koulutukselta voisit olla esimerkiksi diplomi-insinööri tai AMK-insinööri, mutta kokemus vastaavasta työstä on itsessään tärkein koulutus tähän tehtävään. Täten, kokemus myyntitehtävistä ja maanrakennusalasta katsotaan myös eduksi. Hallitset myynti- ja tuotantovastuut, asiakastyöskentelyn ja olet tuotanto- sekä myyntiorientoitunut luonteeltasi. Lisäksi sinulla on nykyaikaiset työskentelytavat ja osaat raportoida oman toiminnan huolellisesti. Arvostamme varsinkin innovatiivisuutta sekä positiivista asennetta, oppimishalua, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa saattaa aloitettu työ loppuun.

Toimipisteesi on ensisijaisesti pääkonttorillamme Tikkurilassa, mutta sovittaessa työskentely muilla toimipisteillä on myös mahdollista. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Haluaisit varmaankin tietää työstä lisää?

Lisätietoja tehtävästä ja Destiassa työskentelystä antaa mielellään aluepäällikkö Kyösti Jauhiainen, 040 060 5867 tai kyosti.jauhiainen@destia.fi.

Tule osaksi kivenkovaa porukkaamme!

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11
Sijainti: Neilikkatie 17, 01300 Vantaa


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot