(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / kiinteistönvälittäjä
House Asunnot

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018

Myyntipäälliköksi/kiinteistönvälittäjäksi HOUSEEN?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden lähteä Housen porukkaan hankkimaan ja myymään pääkaupunkiseudulla asuntoja.

Pääkaupunkiseudulla toimiva yksikkömme on kasvamassa, joten tarjoamme neljälle tarmokkaalle lkv:lle motivoivan mallin lähteä tienaamaan ja menestymään kanssamme. Sinulla on myös mahdollisuus partneriksi kun osoitat tuloksentekokykysi. Haluamme pitää sinusta hyvää huolta!

Tehtävänkuvaasi kuuluu aktiivinen kohteiden myynti ja hankinta osana joukkoamme, jossa pääset toteuttamaan itseäsi niin myynnin ammattilaisena kuin mahdollisesti oman myyntitiimin vetäjänä jatkossa. Tarjoamme välitysalalle poikkeuksellisen innostavan tulospalkkauksen (80/20-malli) sekä myöhemmin myyntitiimisi myötä kertyvät bonukset.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä ja lujaa halua menestyä kiinteistönvälitysalalla. Edellytämme myös LKV-tutkintoa, aiempaa kokemusta alalta sekä positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle organisaation vankan taustatuen, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden erinomaiseen ansiotasoon.

Meille hyvä myyntipäällikkö/LKV on itseensä uskova, kehittämishaluinen ja innostunut työnsä äärellä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnistat nämä piirteet itsessäsi ja paikkamme avainhenkilönä kiinnostaa!

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

www.house-asunnot.fi  www.house-luxus.fi

Susanna Uusitalo / 050 591 8735, susanna.uusitalo@house-asunnot.fi

Hannu Mänty / 0400 172 172, hannu.manty@inhunt.fi