(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, kevyet pakkausratkaisut / Bong Suomi Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020


Bong on yksi Euroopan johtavista kirjekuori- ja erikoispakkaustuotteiden toimittajista. Konsernin jatkuvasti kehittyvä tuotevalikoima on erittäin kattava ja tarjoaa asiakkaillemme ratkaisuja kaikkiin pakkaus- ja lähetystarpeisiin kirjekuorien ja aaltopahvilaatikoiden välillä. Konsernimme liikevaihto on noin 200 m€ ja se työllistää 1400 henkilöä 12 maassa. www.bong.com

Myyntipäällikkö, kevyet pakkausratkaisut

Etsimme Vantaan konttorillemme oma-aloitteista ja aktiivista kevyiden pakkausratkaisujen myyntipäällikköä.

Me Bongilla:
Myymme ja markkinoimme kirjekuoria ja -pusseja, Propac-erikoispakkaustuotteita, suoramarkkinointikirjekuoria sekä myymälä- ja lahjapakkaamiseen soveltuvia tuotteita b2b-sektorille. Korkealaatuisten tuotteidemme perustana on osaava henkilökunta, parhaat raaka-aineet sekä moderni tuotantotekniikka. Suomessa myytävät tuotteet valmistetaan pääosin Bong-konsernin Euroopan alueella sijaitsevissa tehtaissa. Käytössämme on myös laaja erikoistuotteiden alihankkijaverkosto.

Sinä myyntipäällikkönä:
Pääset rakentamaan oman tapasi toimia, päätehtävänäsi uusien jakelukanavien avaaminen. Tehtäväsi keskittyy uusien b2b-loppuasiakkuuksien sekä toimittajasuhteiden ja tuotesovellutusten luomiseen Suomessa ja mahdollisesti myös Baltian maissa. Parhaisiin tuloksiin yltää kokemusta jo hieman kerryttänyt aktiivinen asiakaskontaktoija, joka nauttii itsenäisestä toimenkuvasta. Uusi myyntipäällikkömme on yrittäjähenkinen "hunter", joka viihtyy paremmin asiakkaissa kuin toimistolla. Raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle kokeneen ja sitoutuneen työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen palkan, auto- ja puhelinetuineen. Annamme sinulle tarvittavan tuotekoulutuksen ja toivomme, että opimme vastavuoroisesti paljon uutta sinulta. Saat tueksesi konsernin muiden yksiköiden pakkausasiantuntijat ja toimit aktiivisessa yhteistyössä heidän kanssaan. Tavoittelemme yhdessä innovatiivisia ja ympäristötehokkaita ratkaisuja, jotka luovat kilpailuetua ja nostavat asiakastyytyväisyyttä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulle on mahdollisesti ehtinyt kertyä kokemusta joltakin pakkaustarvikemyynnin osa-alueelta. Tunnet entuudestaan joko materiaaleja, tavarantoimittajia, jakelukanavia tai loppuasiakkaita, riippuen siitä missä tehtävässä olet tähänastisen kokemuksesi kartuttanut.
  • Toimit itseohjautuvasti ja tavoitteellisesti b2b-uusasiakaskontaktoinnissa.
  • Kykenet analysoimaan ja jäsentämään nopeasti kehittyvää markkinaa.
  • Teet aktiivista yhteistyötä kansainvälisten kollegoiden kanssa.
  • Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
  • Hallitset hyvin MS Office -työkalut.
  • Sinulta löytyy matkustusvalmiutta.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi?

Jos kevyiden pakkaustuotteiden myynti uusille asiakkaille kasvavassa markkinassa tuntuu työltä, jota haluat kanssamme yrittäjämäisellä asenteellasi tehdä, jätä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 24.3.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuomas Tynnilä puhelimitse +358 40 747 9829 tai sähköpostitse tuomas.tynnila@bong.com.