(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Keski-Suomi
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Työnkuvasi

Toimit myyntipäällikkönä Recycling and Waste Solutions -yksikön Keski-Suomen aluemyynnissä. Olet hyvä tyyppi, joka pystyy luomaan suhteita ja tulemaan hyvin toimeen asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Haluat kehittää yhdessä asiakkaan kanssa uusia ja entistä parempia jätehuollon ratkaisuja. Pystyt pitämään hyvää huolta vanhoista asiakkaista ja löytämään uusia. Haluat varmistaa asiakassuhteen kehittymisen ja palvelun laadun henkilökohtaisten asiakaskäyntien avulla. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kehittyvässä ja kasvavassa toimintaympäristössä sekä hyvähenkisen ja ammattitaitoisen työyhteisön. 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta kokemusta B2B-myynnistä, soveltuvaa koulutusta (esim. AMK) ja kiinnostusta kehittyä jätehuoltoalan asiantuntijaksi. Jätehuoltoalan ja -laitteiden sekä logistiikan tuntemus ja niiden toiminnan ymmärtäminen ovat etu. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä, ruotsin kielen taito on etu.

Kykenet hoitamaan monipuolista asiakasjoukkoa ja viemään sinnikkäästi samanaikaisia asioita eteenpäin. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kokonaisuuksien hahmottamista, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä järjestelmällisyyttä. 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta verkossa 21.3.2018 mennessä.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa ensisijaisesti sähköpostilla myyntiryhmäpäällikkö Jari Korkiakangas puh. +358505981535

Teemme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen ennen työsopimuksen allekirjoittamista.