(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Keski-Suomeen
Temp-Team Finland Oy / Kotiwatti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Yritysesittely

Asiakasyrityksemme Kotiwatti Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvilla tuotteilla tuotetaan ilmaista, ekologista sähköä (aurinkovoimalat), sekä toisaalta säästetään sähköä (lämpöpumput). Asiakkaiden saamat edut ovat selkeitä ja mitattavia. Näiden tuotteiden myynti- ja asennustyö on merkityksellistä ja Kotiwatin tarkoituksena onkin tehdä maailmasta parempi paikka. Tuotteita myydään pääasiassa omakotitaloissa, rivitaloissa ja maatiloilla asuville ihmisille, mutta näiden lisäksi kohderyhmänä ovat myös kesämökit ja liikekiinteistöt. Kotiwatilla hallitaan eettinen kuluttajamyynti ja heillä menestyy hyvät vuorovaikutustaidot omaava persoona.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme Asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ KESKI-SUOMEEN.
Työn ja muun elämän yhteensovittaminen Kotiwatilla ei ole ongelma ja työtä on mahdollista tehdä aamu- tai iltapainotteisesti, kohtuullisen vapaasti oman tilanteen mukaan. Viikonloppuna ei tehdä töitä, paitsi jos on halukkuutta osallistua esimerkiksi alan eri messuille.

Työssäsi tarvitset useamman vuoden kokemuksen suoramyynnistä ja mielellään myyntitiimin johtamisesta. Olet työtä pelkäämätön ja aikaansaava. Omaat vahvat sosiaaliset taidot ja olet perusolemukseltasi tiimiä tukeva esimies.

Mitä odotamme sinulta?

-B-ajokortti
-Aiempaa kokemusta suoramyynnistä
-Positiivista asennetta
-Sopivaa kilpailuhenkisyyttä
-Ahkeruutta

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

-Aiempi esimies kokemus on eduksi

Mitä tarjoamme?

TARJOAMME kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä, motivoituneessa ja osaavassa porukassa. Onnistumisen eväinä on myös tarjolla:

- Asiakashankinnan ja muiden Kotiwattilaisten tuki
- Erittäin kilpailukykyiset tuotteet
- Kasvuyhtiön positiivisen ja vapaan ilmapiirin
- Myyntityötä tukevat työkalut
- Vakituisen työsuhteen ja koulutuksen

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – MYYNTIPÄÄLLIKKÖ KESKI-SUOMEEN. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Kotiwatti Oy:lle.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 (ma-pe klo 9-16). Hakuaika päättyy 6.1.2020.