(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ KENTTÄMYYNTIIN
Mezzoforte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Omaatko kokemusta kiinteistövälityksestä ja mielenkiintoa B2B-myyntiin? Etsitkö uusia haasteita ja liikkuvaa työtä? Tässä on seuraava työpaikkasi!

Etsimme asiakkaallemme Huutokaupat.com:lle myyjää kiinteistövälitysalalle. Työsi on myydä Huutokaupat.com -palvelua kiinteistövälittäjille, rakennuttajille ja sijoittajille. Työnkuvasi on liikkuvaa myyntityötä ja vastaat koko myyntiputkesta aina tapaamisten sopimisesta palvelun käyttöönottoon opastamiseen saakka.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta kiinteistövälityksestä, LKV -tutkinto lasketaan eduksesi. Tunnet oman toimialasi ja osaat argumentoida verkkopalvelun hyödyistä kiinteistövälityksessä. Sinulla on rohkeutta ja osaamista tarttua työhösi itsenäisesti sekä omaat positiivisen ”can-do” -asenteen. Työotteesi on sitkeä ja luotat oman tekemisesi tuovan tulosta.

Valittu henkilö pääsee osaksi avointa ja positiivisella otteella työskentelevää työyhteisöä, joka vastaa Suomen kiinnostavimmasta ja tehokkaimmasta myyntipalvelusta. Vaikka työsi on itsenäistä ja liikkuvaa, kotipesänäsi toimii Huutokaupat.com:in toimisto Helsingin Munkkivuoressa. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kehittyvässä ja ketterässä yrityksessä sekä motivoivan palkkauksen. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pian oheisen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517).