(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ KENTTÄMYYNTIIN
Mezzoforte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Onko Sinulla intohimoa kunta-alaa kohtaan ja omaat kokemusta B2B -myynnistä? Viihdytkö itsenäisessä työssä ja kannat vastuusi omasta tuloksestasi? Meillä on sinulle mielenkiintoinen mahdollisuus!

Etsimme asiakkaallemme Huutokaupat.com:lle myyntipäällikköä vastaamaan Pohjois-Suomen myynnistä. Myyntipäällikön roolissa vastaat itsenäisesti julkishallinnolle, auto- ja konekaupalle sekä kiinteistönvälitysyrityksille tapahtuvasta myynnistä. Työ on liikkuvaa myyntityötä ja vastaat itsenäisesti myyntiputkestasi aina tapaamisten sopimisesta palvelun käyttöönoton opastamiseen saakka. Toimenkuvan vastuualue huomioiden luonteva asuinpaikkasi voisi olla Oulun seudulla.

Toivomme sinulta löytyvän jo aiempaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja julkisenhankinnan, auto-ja konekaupan sekä kiinteistönvälitystoimialan tuntemus on eduksi. Työotteeltasi olet itsenäinen ja toimeen tarttuva sekä viihdyt liikkuvan työn parissa. Et pelkää uusasiakashankintaa ja osaat argumentoida verkkopalvelun hyödyistä niin kunta-alan päättäjille, kuin autokauppiaille ja pienyrityksille.

Valittu henkilö pääsee osaksi avointa ja positiivisella otteella työskentelevää työyhteisöä, joka vastaa Suomen kiinnostavimmasta ja tehokkaimmasta myyntipalvelusta. Vaikka työsi on itsenäistä ja liikkuvaa, taustallasi on kannustava ja tiivis työyhteisö, joka tukee sinua työssäsi. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kehittyvässä ja ketterässä yrityksessä sekä motivoivan palkkauksen. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pian oheisen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517).