(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö kaupan ja palvelualojen toimialalle
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Etsimme nyt 

KOKENUTTA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, Kaupan ja Palvelualojen toimialalle Helsinkiin

Digia on kasvava, kannattava ja kehittyvä suunnannäyttäjä. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Etsimme Helsinkiin kokenutta myyntipäällikkö operatiivisten järjestelmien, integraatioiden ja digitaalisten asiantuntijapalveluiden myyntiin Suomen Kaupan ja Palvelualojen toimialalle.

Myyntipäällikkönä olet intohimoinen asiakasarvon kautta syntyvien asiakassuhteiden rakentaja. Osaat ajatella rohkeasti ja olet tottunut tekemään tuloksellista arvopohjaista myyntiä ja varmistamaan asiakasarvon syntymisen heti ensimmäisistä keskusteluista alkaen. 

Sinulla on vahva ymmärrys digitalisoituvan maailman ratkaisuista ja mahdollisuuksista sekä paloa itsesi ja liiketoiminnan kehittämiseen. Pystyt jalostamaan asiakkaidemme tarpeita ja löydät niihin ratkaisut yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu: 

  • Digian asiakasymmärryksen rakentaminen
  • Digian asiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen 
  • Asiakkuuksien keskeisten kumppani- ja sidosryhmäsuhteiden tunnistaminen sekä aktiivinen kehittäminen yhteistyössä Digian liiketoimintayksiköiden kanssa.
  • Digian konseptien kehittäminen ja palveluiden markkinointi vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita Suomessa ja lähialueilla.

Teet tiivistä sisäistä yhteistyötä myynnin tuen ja liiketoimintayksiköiden kanssa myyntitoimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Saat työsi tueksi myös Digian osaavan markkinointitiimin. Kohderyhmänäsi ovat suuret Kaupan ja Palvelualojen yritykset.

Ketä etsimme? 

Sinulla on vahva ymmärrys digitalisoituvan maailman ratkaisuista ja mahdollisuuksista sekä paloa itsesi ja liiketoiminnan kehittämiseen. Pystyt jalostamaan asiakkaidemme tarpeita ja löydät niihin ratkaisut yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Odotamme, että sinulla on vahvat ja todennettavat näytöt sekä vahvat verkostot Suomen TOP300 Kaupan ja Palvelualojen toimialalta. Sinulla on osaamista toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, integraatioiden ja verkkokaupan ratkaisuista. Ymmärrät myös digitaalisten ratkaisujen ja julkisen pilven hyödyt yrityksille.

Toimit tällä hetkellä esim. liiketoimintakonsulttina tai vaativissa myyntitehtävissä. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet tavoitteellisesti ja tuloskeskeisesti. Suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on hyvä.  

Mitä tarjoamme sinulle? 

Yksi keskeisimpiä vahvuuksiamme on laaja palvelutarjoama, mikä takaa lukuisat mahdollisuudet kasvattaa osaamistasi ja työskennellä eri alojen huippuasiantuntijoidemme kanssa. Pääset kanssamme mukaan mielenkiintoisiin asiakkuuksiin ja hankkeisiin. 

Meillä saat tilaisuuden luoda menestyksesi kasvavassa liiketoiminnassa, ammattimaisen myyntitiimin tuen ja monipuolisen tehtäväkentän. Sinulla on mahdollisuus työskennellä alan uusimpien ratkaisujen parissa erinomaisessa tiimissämme. Toimit vastuullisessa roolissa, jossa voit vaikuttaa omalla osaamisellasi ja näkemyksellisyydelläsi Digian kasvuun ja pääset mukaan rakentamaan asiakkaillemme digiarvoa. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, menestymisestä palkitsevan palkkiomallin sekä nykyaikaiset työvälineet ja käytännöt.

Tästä eteenpäin? 

Hae tehtävää 16.11.2020 mennessä! Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtajamme Mika Immo p. +358407675262 maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 16–17 hakuajan puitteissa.