(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, kartonkiliiketoiminta
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme myyntipäällikköä Kotkamills Oy:n kartonkiliiketoiminnan myyntiorganisaatioon ottamaan vastuun erikseen sovittavasta kansainvälisestä myyntialueesta.

Mitä tehtävä sisältää?

Myyntipäällikkönä päätehtäviäsi ovat nykyisten asiakassuhteiden aktiivinen ylläpitäminen sekä uusasiakashankinta. Pidät päivittäin yhteyttä asiakkaisiin, agentteihin ja yrityksen myyntiorganisaatioon, asiakaspalveluun ja markkinointiin. Toimit asiakasrajapinnassa koko muun myyntiorganisaation vahvana lenkkinä. Tehtävässä raportoit kartonkiorganisaation myyntijohtajalle. Sijaintipaikkasi on Kotka, josta matkustat säännöllisesti oman myyntialueesi kohteisiin.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta korkeakoulutasoista kaupallista tai teknistä tutkintoa (kuten KTM / DI). Toivomme, että sinulla on vahvaa kiinnostusta tai jo hankittua kokemusta B2B-myyntityöstä sekä paperi- ja kartonkiteollisuudesta. Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Tehtävä vaatii myös sujuvia IT-taitoja, kuten Office-ohjelmistojen hallintaa.

Henkilönä toivomme sinulta energistä ja oma-aloitteista otetta työhösi. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen ja itsenäinen. Sinulla on tehtävän vaatimat, erittäin hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä positiivinen luonne. Toivomme, että nautit asiakaskohtaamisista ja viihdyt osana kansainvälistä työyhteisöä. Kanssasi on kaikkien mukava työskennellä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja haastava työtehtävä tärkeän missiomme parissa. Tehtävässä pääset kehittymään myynnin ammattilaisena kansainvälisessä organisaatiossa. Osallistut etulinjassa maailmanvalloitukseemme - täysin kierrätettävien, muovia korvaavien kuluttajapakkauskartonkien (AEGLE™ ja ISLA™) myyntiin. Organisaatiomme on täynnä mukavia ihmisiä, jotka tukevat onnistumistasi. Toteutamme vastuullista ja inhimillistä henkilöstöpolitiikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Myyntijohtaja Ari Tanninen, puh. +358 40 554 2604, tavoitettavissa 10.1. klo 16–17 ja 16.1. klo 16–17

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta sunnuntaihin 26. tammikuuta mennessä: