(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Jyväskylään
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja
 etsimme RTK Palvelu Oy:lle aktiivista ja tuloshakuista 

palvelumyynnin MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylän alueelle.

Oletko valmis soittamaan itsellesi tapaamisia? Osaatko kysyä kysymyksiä ja kuunnella asiakkaan vastauksia? Tärkeimpänä, ymmärrätkö mitä eroa on palvelutuotteen ominaisuuksilla ja sen hyödyillä asiakkaalle? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme myyntipäällikkö.

Tehtävässäsi kontaktoit aktiivisesti alueesi potentiaalisia asiakkuuksia, tavoitteenasi löytää heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja eri siivous- ja kiinteistöpalveluista. Työssäsi tapaat pääsääntöisesti PK-yritysten päättäjiä. Annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja vastavuoroisesti odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi.

Kokemus alalta ei ole tärkein asia, kunhan asenteesi on oikea. Sinulla tulee olla halu oppia uutta ja kehittää itseäsi. Sinulla tulee olla vahvat näytöt onnistuneesta B-2-B myynnistä. Toivomme myös hyvää englanninkielen taitoa.

Jos olet ajatellut muutosta työelämääsi, tässä voi olla tilaisuutesi - ole ennakkoluuloton ja laita hakemuksesi tulemaan heti! Hakuaika on voimassa sunnuntaihin 31.3.2019 saakka!