(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Jyväskylä
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Samla Capital Oy on vuonna 2015 perustettu ja voimakkaasti kasvava yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen. Hallinnoimme kolmea kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä ja Samla Asunnot Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on yhteensä 82 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.samlacapital.fi

 

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Jyväskylään

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat aktiivinen sijoittaja-asiakkaiden hankinta sekä asiakassuhteiden hoito ja kehittäminen. Työhösi kuuluu myös toimitilojen vuokraukseen sekä asuntojen vuokraukseen ja myyntiin liittyviä tehtäviä neuvottelemisesta toteutukseen saakka. Teet tiivistä yhteistyötä työparisi myyntijohtajan lisäksi myyntiassistentin, kiinteistöpäällikön ja -johtajan sekä controllerin ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta esimerkiksi AMK:sta, kokemusta ja innostusta kiinteistö- ja sijoitusalasta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta, Office-ohjelmistojen hallintaa ja tiimityötaitoja. Asuntojen ja toimitilojen vuokraukseen liittyvien käytäntöjen tunteminen katsotaan eduksi. Olet luonteeltasi sosiaalisesti aktiivinen ja taitava verkostoituja. Myynnin lisäksi et pelkää myöskään liikkumista Suomen kasvukeskuksissa.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi sijoitus- tai kiinteistöalan tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on tuloshakuista myynti- ja palvelutahtoa, oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, mutta tarvittaessa sinun fyysinen sijaintisi voi olla toisaallakin, koska työsi ei ole yksittäiseen paikkaan sidottua. Myös työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 1.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut heti rekrytoinnin alkaessa, joten kiinnostuessasi tehtävästä teethän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, tiina.venalainen@manpowergroup.fi, p. 050 300 4372

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.