(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, julkishallinto, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme lisävahvistusta vakituiseen työsuhteeseen Food Solutions myyntitiimiimme 1.9.2020 alkaen. Jos sinulla on uskallusta ja haasteita kaihtamaton asenne, voit olla tiimimme uusin vahvistus!

Olemme kunnianhimoinen ruokatalo, jonka tuotteita myydään jo 60 maassa. Meillä pääset mukaan kehittämään asiakkaillemme huomisen menestystuotteita ja ratkaisuja sekä kasvattamaan klassikkojemme myyntiä. 

Vastaat myynnistä nimetyille asiakkaille sekä asiakastyytyväisyydestä ja tuloksesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Etsit rohkeasti ja aktiivisesti uusia asiakkuuksia sekä kehität juuri heille sopivia ratkaisuja. Työhösi olennaisena osana kuuluu myös vaikuttajaviestintä kuntasektorilla. Ketjumyynnin lisäksi pääset verkostoitumaan ja tekemään tiivistä yhteistyötä kenttämyynnin, myyntipalvelun, liiketoimintayksiköiden, markkinoinnin sekä useiden muiden tukipalvelujen kanssa.

Mielenkiintoa ja vaihtelua työhösi tuovat erilaiset julkishallinnon asiakkuudet, joiden toimintaa voit tukea omalla asiantuntijuudellasi. Olet tärkeä osa loistavaa, yhteistyöhenkistä tiimiämme, jossa sinua kannustaa ja auttaa esimies ja kollegasi. Myytäväksesi saat arvostetun bränditalon laadukkaat tuotteet.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:
- Näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä (HoReCa)  
- Julkisen hankintalain osaamista tai halua ja edellytyksiä kehittyä sen huippuosaajaksi
- Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
- Vakuuttavuutta viestintä- ja esiintymistilanteissa
- Luovaa ja ratkaisukeskeistä otetta työhön
- Hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
- Oma-aloitteisuutta ja päätöksentekotaitoa
- Aktiivisuutta ja halua kehittää ja kehittyä
- Tiimityöskentelytaitoja
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi
- Yleisimpien tietojärjestelmien tuntemusta ja sujuvaa käyttöä
- Tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai ammattikeittiöalan koulutusta
- Matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ajokortti

Tarjoamme kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Kannustamme työntekijöitämme kokeilemaan ja oppimaan uutta, ja olemme ylpeitä lämpimästä ja kannustavasta työkulttuuristamme. 

Lisätietoja tehtävästä: Ketjumyyntipäällikkö Satu Ruohonen p. 050 384 2503 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Parhaiten tavoitat minut seuraavina soittoaikoina: ma 18.5. klo 10-11, pe 22.5. klo 13-14 ja ti 26.5. klo 9-10. 

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2020 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.