(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö/-johtaja (vienti- ja kotimaan myynti), Kari-Finn Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Kari-Finn Oy:ssä valmistamme korkealuokkaisia pintakytkimiä, moninapaliittimiä ja pumppukäynnistimiä yli 50 vuoden kokemuksella. Vuodesta 1965 lähtien olemme suunnitelleet, testanneet ja valmistaneet miljoonia pintakytkimiä mitä erilaisimpiin toimintaympäristöihin. Kotimaiset KARI-tuotteet ovat korkealaatuisia ja soveltuvat eri teollisuudenalojen, kuntatekniikan, LVI-tukkukauppojen ja kotitalouksien käyttöön. Laatumme perustuu ISO9001-laatujärjestelmään ja jokaiselle tuotteelle teemme täydellisen toimintatestauksen. Kari-pintakytkin on saatavana myös UL/CSA-hyväksyttynä USA:n ja Kanadan markkinoille. Suomessa olemme markkinajohtaja ja tuotteemme tunnetaan myös maailmalla. Noin 50 % tuotannostamme menee vientiin ja tuotteitamme on myyty kaikille mantereille. Suurimmat vientimaat ovat USA, Ruotsi ja Iso-Britannia. Omien tuotteidemme lisäksi olemme myös tanskalaisen ACOWA Instrumentsin virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Lue meistä lisää: www.kari.fi

Olemme Lahdessa toimiva pieni perheyritys, mutta haluamme kasvaa ja kehittyä. Haluaisitko sinä lähteä rakentamaan monipuolisella myynti- ja vientimyyntiosaamisellasi kanssamme uutta kasvutarinaa?


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ/-JOHTAJA (vienti- ja kotimaan myynti)


Myyntipäällikkön/-johtajan -roolissasi tulet kantamaan kokonaisvastuun niin vienti- kuin kotimaan myynnistämme ja sen kehittämisestä kasvun mahdollistamiseksi. Kotimaassa meillä on vahva markkina-asema ja sitoutunut asiakaskunta. Kotimarkkinan osalta tulet varmistamaan säännöllisen asiakasyhteydenpidon ja toimivan yhteistyön jatkumisen, jotta onnistumme yhdessä tarjoamaan loppuasiakkaille toimivia ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa. Voimakkaimman ja selkeimmän kasvumahdollisuuden näemme vientimyynnissä. Vientimyyntiä teemme maailmanlaajuisesti agenttien ja jälleenmyyjien kautta. Kehittämällä agentti- ja jälleenmyyjäverkostoamme ja tarjoamalla heille houkuttavat kannustimet ja onnistumisen elementit voimakaskin kasvu on mahdollista. Tuotteista ja nopeasti kasvatettavissa olevasta tuotannosta tai osaamisestamme se ei ainakaan jää kiinni. Haluamme korostaa, että kokonaisvastuun lisäksi olet myös myynnin tekijä ja toimeenpanija.

Toimenkuvaasi liittyviä työtehtäviä ovat nykyisen asiakaskuntamme kartoittaminen ja uuden potentiaalin tunnistaminen, asiakaskokemustiedon kerääminen ja kilpailija- ja markkina-analyysit sekä niistä muodostuvan tiedon pohjalta myyntiargumenttien terävöittäminen, tuotemarkkinointi- ja myyntimateriaalien modernisointi ja monipuolistaminen (mm. videot, digitaaliset materiaalit jne.), vientimyynnin agenttien ja jälleenmyyntikanavien kehittäminen, tuote- ja myyntituen tarjoaminen onnistumisten mahdollistamiseksi ja monimuotoinen sidosryhmäyhteistyö, niin sisäisten kuin ulkoistenkin kumppaneiden kanssa - luonnollisesti omaa henkilökohtaista myynti- ja asiakastyötäsi unohtamatta. Työtehtäviisi sisältyy matkustamista niin koti kuin ulkomaillakin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vientimyynnistä sekä näyttöjä tulosten ja kasvun aikaansaamisesta. Sinulla on kyky rakentaa maailmanlaajuisia ja tehokkaasti toimivia myyntiverkostoja. Tiedät ja tunnet mitä jälleenmyyjiesi menestymisen tukeminen omalta organisaatioltamme edellyttää ja millaiset kannustimet johtavat huipputuloksiin. Lähestyt myyntiä modernisti ja hyödynnät tehokkaasti digitaalisuuden mahdollisuuksia. Olet DNA:ltasi ratkaisumyyjä ja kestävien asiakassuhteiden rakentaja, jolla on kyky olla mukana luomassa myös tuotemarkkinoinnin aineistoja. Sinulla tulee olla koulutuksen tai kokemuksen kautta riittävä kyky ymmärtää myymiemme tuotteiden teknisiä ominaisuuksia. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa.

Meillä on sinulle tarjolla monipuolinen kasvuntekijän paikka menestystuotteiden parissa. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamisesi ja näkemään työsi vaikutukset tuloksiin. Saat työllesi koko organisaatiomme täyden tuen.  

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=342 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi