(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Jäte- ja kierrätyspalvelut, Uusimaa
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Työnkuvasi 

Haemme myyntipäällikköä Uudenmaan alueelle kehittämään jätehuollon palvelukonsepteja, vastaamaan asiakasrajapinnasta sekä laajentamaan asiakaskuntaa. Sinulle kuuluu kokonaisvastuu oman vastuualueesi asiakkaiden palvelukokonaisuuksista sekä uusasiakashankinta. Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita sekä opastat ja koulutat asiakkaita jäte- ja ympäristönhuoltoasioissa.

Työpaikkasi voi sijaita Espoossa tai Riihimäellä.

Tarjoamme sinulle 

Mielenkiintoisen työn ja kehittymismahdollisuudet kasvavalla toimialalla yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.

Odotamme sinulta 

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, mukautumista erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai kokemusta B2B-myynnistä. Jätteiden ja vaarallisten aineiden kuljetuslainsäädännön tuntemus on etu. Olet valmis matkustamaan ja pystyt toimimaan myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 12.8.2018. Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen myyntiryhmäpäällikkö Jari Korkiakangas, sähköpostitse jari.korkiakangas@fortum.com tai puhelimitse 050 5981 535 (pl. viikot 29 – 30, 32) tai myyntijohtaja Paula Korpela sähköpostitse paula.korpela@fortum.com tai puhelimitse 050 9179055 (pl. viikot 30-31) .

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka voi sisältää myös huumausainetestauksen.