(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Janavalo Oy, Turenki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019
Haemme asiakkaallemme Janavalo Oy:lle myyntipäällikköä. Etsimämme henkilö on jo kannuksensa ansainnut ratkaisumyynnin ammattilainen, joka vie asioita päämäärätietoisesti eteenpäin aktiivisella ja kuuntelevalla otteella. Henkilönä toivomme sinun olevan luontainen verkostoituja ja idearikas kehittäjä, joka osaa ajatella laatikon ulkopuolelle. Sovit meille erinomaisesti, jos työtapasi noudattaa teesiämme: "Mitä luvataan, se tehdään".

Tehtävä painottuu aktiiviseen myyntityöhön kuten uusasiakashankintaan, tarjouslaskentaan sekä asiakkuuksien hoitamiseen nimettyjen nykyasiakkaiden osalta. Tukikohtanasi voi olla Janavalon toimisto Janakkalassa tai voit tehdä työtä muualta käsin, sillä myyntialueenasi on koko Suomi.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä kokemusta myynnistä teollisuudessa sekä alihankinta myynnistä. Etuna on, jos ymmärrät levyteollisuutta, kokoonpanoa ja pintakäsittelyä. Myyt nimittäin asiakkaalle koko projektin, jolloin sinun on pystyttävä keskustelemaan myös tuotantomme kanssa sekä kustannuksista että aikatauluista.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan valitun henkilön ja Janavalon välille.


Edellytämme sinulta

Kokemusta ratkaisumyynnistä
Myynnillistä asennetta
Yhteistyökykyä
Matkustusvalmiutta
Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista


Tarjoamme sinulle

Puhelinetu
Kattava työterveys
Liikunta- ja lounasetu
Mahdollisuuden työsuhdeautoon


Arvostamme

Levyteollisuuden tuntemusta


Kiinnostuitko?

.Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemuksen jättämisen kanssa ei kannata turhaan viivytellä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi