(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Jako Finlandille
Jako Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Jako Finland Oy
Jako Finland Oy on kasvava perheomisteinen liikelahjojen ja seuratekstiilien maahantuonti- ja tukkuyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 1000 tuoteartikkelia seura- ja mainostekstiileissä sekä liikelahjoissa. Yli 30 vuoden vankka kokemus maailmanlaajuisesta maahantuonnista ja tukkukaupasta Suomessa sekä Baltiassa takaa kilpailukykyiset ja mielenkiintoiset tuotteet.
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Jako Finland Oy etsii myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään ympäri Suomea ottaen huomioon kotipaikkasi maantieteellisen sijainnin. Toimisto sijaitsee Lahdessa, jossa käyt satunnaisesti, mutta pääsääntöisesti tulet työskentelemään kotitoimistolta käsin ja siellä, missä asiakkaasi ovat.

Työssäsi vastaat tavoitteellisesta uusasiakashankinnasta ja laajan liikelahjavalikoiman myynnistä yritysasiakkaille. Myyntialueesi on yhteisesti sovittavissa. Pääset vastaamaan hyvin itsenäisesti liikelahjamyynnin osa-alueesta myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Olet osana myyntitiimiä mukana vaikuttamassa hankintoihin ja kasvavaan tuotevalikoimaan.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta:

• Aikaisempaa kokemusta tuloksekkaasta B2B-myynnistä, aikaisempi kokemus liikelahjamyynnistä katsotaan eduksesi.
• Itsenäistä ja omatoimista työotetta.
• Valmiutta liikkuvaan työhön ja omaa autoa.

Jako Finland tarjoaa sinulle puhelinedun ja tietokoneen käyttöösi. Pohjapalkan lisäksi saat myyntiin sidotun provisiokorvauksen.
Muut tiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Rönkkö, p. 0400 014 989, arkisin klo 10-16 välillä. www.lahjatyrityksille.fi ja www.jakosport.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin 27.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2019 mennessä.